Sleek hair σαν της Ιφιγένειας Τζόλα - Tips για τέλειο ίσιωμα

Μικρά μυστικά για να πετύχεις το πιο δημοφιλές και αγαπημένο χτένισμα.

Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια! Το να έχεις φυσικά, ίσια μαλλιά είναι ευλογία. Και αν διαφωνείς, σκέψου πως απαιτούν πολύ λιγότερη φροντίδα από τα σγουρά, ατίθασα μαλλιά και είναι σίγουρα πιο βολικά στο καθημερινό χτένισμα. Μην θυμηθώ το πιστολάκι... Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι σγουρομάλλες φίλες σου θα σε ζηλεύουν τρελά αν ανήκεις σε εκείνες που έχουν ολόισια μαλλιά (σηκώνω το χέρι!) και απλά αφήνουν τα μαλλιά να στεγνώνουν μόνα τους.

Αν ισιώνεις τα μαλλιά σου πάνω από 2-3 φορές την εβδομάδα, τότε σίγουρα θα έχεις ευχηθεί να υπήρχε αυτό το μαγικό ραβδάκι που θα μετανόρφωνε ακόμη και τα πιο ατίθασα μαλλιά σε ίσια και απαλά με μία κίνηση (και το βασικότερο!) χωρίς να χρειαστεί να τα επιβαρύνεις με εργαλεία θερμότητας όπως η πρέσα.

Ίσια μαλλιά χωρίς κόπο- Έμπνευσή μας η Ιφιγένεια Τζόλα

https://www.instagram.com/p/CUfiDgsshkG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H νεαρή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στην σειρά του ΜΕGA «Η Γη της ελιάς», διαθέτει αξιοζήλευτα μαλλιά αφού είναι πολύ υγιή, πλούσια και μακριά. Στις περισσότερες φωτογραφίες της στο Instagram η Ιφιγένεια Τζόλα ποζάρει με sleek hair, δηλαδή ολόισια μαλλιά, που ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ.

Η Ιφιγένεια Τζόλα στο TeenQueen.gr: «Είχα έντονη εφηβεία! Ήθελα να κάνω την επανάστασή μου»



Πώς θα ισιώσεις εύκολα τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας- Όλα τα tips

1) Καλό χτένισμα

Αμέσως μετά το λούσιμο τα μαλλιά είναι πολύ μπερδεμένα. Φρόντισε να τα χτενίσεις καλά με μια βούρτσα που δεν σπάει την τρίχα. Απόφυγε το έντονο τρίψιμο με την πετσέτα ώστε να γλιτώσεις το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

2) Κρύος αέρας

Ναι, καλά διάβασες. Κάθε πιστολάκι διαθέτει στέγνωμα με κρύο αέρα. Δοκίμασε να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο και θα με θυμηθείς. Το ίσιωμα θα γίνει αργότερα η πιο εύκολη υπόθεση.

3) Heat alert

Επένδυσε σε ένα σπρέι θερμοπροστασίας, το οποίο θα χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου. Θα το βρεις στα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα καλλυντικών σε αρκετά προσιτή τιμή.

4) Μη βάζεις στο τέρμα την ισιωτική μαλλιών

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που κάνουν όλα τα κορίτσια είναι να βάζουν την πρέσα μαλλιών στην πιο δυνατή θερμοκρασία. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάψεις τα μαλλιά σου και να τα αφυδατώσεις.



Πηγή φωτογραφιών: @ifigeneia_tzola

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved