11+1 κομψά outfits για τη βραδινή σου έξοδο - Είναι ό,τι πρέπει και για τις κρύες νύχτες

Φτιάξε εύκολα και ζεστά outfits για να χαρείς τις κρύες νύχτες του φθινοπώρου!

Σε γενικές γραμμές εμείς σαν λαός δεν έχουμε συνηθίσει τα πολλά χιόνια και τις πολλές βροχές. Στην Αθήνα μπορεί να χιονίσει max δύο μέρες τον χρόνο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν κάνει κρύο. Εγώ προσωπικά ήδη κρυώνω.

Όσες λοιπόν είστε σαν εμένα, που δεν συνηθίζετε με τίποτα τις κρύες νύχτες, θέλετε... έμπνευση και χρόνο για να δημιουργήσετε ένα βραδινό σύνολο. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργούν την ανάγκη να φορέσουμε όσο περισσότερα ρούχα μπορούμε, με το αποτέλεσμα το σύνολό μας να μην είναι πάντα πολύ κολακευτικό και chic.

https://www.instagram.com/p/BuuvSLNAvBg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς μπορείς να αναδείξεις τα πόδια σου ή τη μέση χωρίς να ξεπαγιάσεις; Γίνεται να φορέσεις κάτι ζεστό και ταυτόχρονα θηλυκό χωρίς να κρυώσεις; Θέλεις να φαίνεσαι σέξι, σοφιστικέ και στυλάτη συγχρόνως - και το να καταφέρεις να βρεις την ενδιάμεση λύση με τον κρύο αέρα να φυσάει δεν είναι και το πιο απλό; Ευτυχώς για εσένα, βρήκαμε 12 σύνολα που δεν θα χαλάσουν τη βραδινή σου έξοδο, ακόμα και αν κάνει κρύο.

Το ζιβάγκο είναι το It item του φθινοπώρου – 7 τρόποι να το φορέσεις φέτος με στυλ



Τι φοράμε, λοιπόν, σε τέτοιες περιπτώσεις

Αν έχεις τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σου, τότε θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και τα κατάλληλα outfits για τις βραδινές σου εξόδους. Τις κρύες νύχτες πρωταρχική θέση στην ντουλάπα σου έχει το παλτό σου ή ένα δερμάτινο jacket. Στη συνέχεια, προτίμησε ένα πλεκτό μπλουζάκι το οποίο θα μπορέσεις να φορέσεις πάνω από μια glam φούστα για να δείξεις εντυπωσιακή.

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sofiarichie

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved