BLACKPINK: Η Lisa κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή με καλλυντικά - Lip stain, eyeliner, χαμός!

Η Lisa είναι το πρόσωπο πίσω από τις βασικές καμπάνιες και τις ανανεωμένες συλλογές της MAC!

Τον Οκτώβριο του 2020, η MAC ανακοίνωσε πως η Lisa από ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία group παγκοσμίως, τις Blackpink, είναι η νέα της Global Brand Ambassador, καθιστώντας τη την πρώτη γυναίκα-είδωλο της Κορεάτικης Pop μουσικής, που λαμβάνει αυτήν τη θέση στο brand.

«Πάντα ήμουν μεγάλη θαυμάστρια της MAC! Λατρεύω τον τρόπο που το brand μετατρέπει το μακιγιάζ σε μια μορφή έκφρασης, κάτι που πάντα μου δίνει αυτοπεποίθηση πάνω στη σκηνή», δήλωσε τότε η Lisa. «Είμαι ενθουσιασμένη που, μαζί με τη MAC, θα προσκαλέσουμε και θα ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο κοινό, καθώς διαθέτουμε κοινές αξίες, όπως είναι ο σεβασμός στην ατομικότητα και την ποικιλομορφία», ολοκλήρωσε.



Η πρώτη τους συλλογή μαζί θα κυκλοφορήσει σύντομα

Έναν χρόνο μετά, το μέλος των BLACKPINK, Lisa, και η MAC Cosmetics πρόκειται επιτέλους να λανσάρουν την πρώτη τους συλλογή μαζί. Στις 20 Οκτωβρίου, το brand καλλυντικών δημοσίευσε μια φωτογραφία της νεαρής star στον λογαριασμό του στο Instagram, με τη λεζάντα:

«Σχεδιασμένο από τη LISA. Κατασκευασμένο από τη M ·A·C. Αποκλειστικά για εσάς. Με όλα τα αγαπημένα της προϊόντα – συν ολοκαίνουριες αποχρώσεις εμπνευσμένες από αυτό που αγαπά περισσότερο – η πρώτη συλλογή M·A·C της @lalalalisa_m έρχεται σύντομα… #MACLovesLISA».

Blackpink: Τα WOW μυστικά ομορφιάς της Jennie - Δοκίμασέ τα κι εσύ!

https://www.instagram.com/p/CVP-naPjxrR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πληροφορίες για το λανσάρισμα

Παρόλο που δεν έχουμε ακόμα πολλές παραπάνω πληροφορίες για την κυκλοφορία της συλλογής, από τη φωτογραφία και μόνο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα lip stain κραγιόν, τα eyeliner και οι σκιές ματιών θα είναι σίγουρα μέρος της.

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι λαμπερές μωβ συσκευασίες θα έχουν τυπωμένο πάνω τους το «MAC x L». Επιπλέον, στην ιστοσελίδα της MAC υπάρχει μια αντίστροφη μέτρηση που πρόκειται να σταματήσει στις 3 Δεκεμβρίου, οπότε υποθέτουμε πως αυτή θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας των προϊόντων.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας makeup looks της Lisa για να ενθουσιαστείς ακόμα περισσότερο για τη συνεργασία!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lalalalisa_m

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved