Fashion & beauty brands λένε «ναι» στις teens ambassadors - Νιάτα, ομορφιά και έμπνευση!

Η Emma Raducanu, η HoYeon Jung και η Phoebe Dynevor φέρουν το glamour της νέας γενιάς στις συλλογές των οίκων που εκπροσωπούν.

Κάποτε, στη βιομηχανία των cosmetics και της μόδας κυριαρχούσε το φοβερά σημαντικό κίνημα γυναικών άνω των 50, στο οποίο πρωταγωνίστησαν μεταξύ άλλων η Jane Fonda, η Helen Mirren και η Maye Musk, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά και η κομψότητα αψηφούν τον χρόνο. Τα brands επένδυαν σε που αποτελούσαν έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και συνέδεαν το προϊόν τους με τη δυναμική αυτών των προσώπων.

Όλα γύρω μας αλλάζουν, όμως! Τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότεροι οίκοι μόδας έχουν αρχίσει να επιλέγουν νέα κορίτσια που έγιναν talk of the town για τις επιτυχίες τους, ως ambassadors τους. Η επιθυμία τους; Να εκθειάσουν τη νεότητα σε συνδυασμό με το empowerment των νέων γυναικών. Ο ρόλος των brand ambassadors, άλλωστε, γίνεται όλο και πιο σημαντικός για τη διατήρηση και την προώθηση της εικόνας ενός brand.

HoYeon Jung: H star της σειράς «Squid Game» απέκτησε 15 εκ. followers μέσα σε τρεις εβδομάδες

Emma Raducanu: Η 18χρονη αθλήτρια που έγινε το νέο πρόσωπο του οίκου Dior

Η Emma σημείωσε ρεκόρ καθώς έγινε η δεύτερη νεότερη τενίστρια που κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο στο US Open, μετά τη Maria Sarapova, η οποία ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε στον τελικό του 2004. Στις 12 Σεπτεμβρίου χειροκροτήθηκε ως η δεύτερη Βρετανίδα που κατακτά τουρνουά του Grand Slam, μετά τη Virginia Wade, το 1977 στο Wimbledon.



Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, η Raducanu έκανε το ντεμπούτο της στο Met Gala, έπαιξε τένις με τη Δούκισσα του Cambridge και εθεάθη στην παγκόσμια πρεμιέρα του No Time To Die. Στην τελευταία εκδήλωση φόρεσε ένα αρχαιοελληνικού στυλ φόρεμα της σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri του Dior - και δεν το συνειδητοποιήσαμε τότε, αλλά ήταν ένα σημάδι για το τι θα ακολουθούσε.

Στις 19 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε πως η Emma Raducanu είναι η νέα global ambassador του οίκου Dior. Η 18χρονη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα γυναικεία κολεξιόν, καθώς και στις σειρές περιποίησης επιδερμίδας και μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CVNjnQ_jkbC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Phoebe Dynevor: Η νέα ambassador της Charlotte Tilbury

Η πρωταγωνίστρια του Birdgerton, Phoebe Dynevor, κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο της ομορφιάς αφού έγινε η νέα brand ambassador της Charlotte Tilbury. Στο βίντεο της καμπάνιας είναι πολύ εντυπωσιακή και σαγηνευτική, θυμίζοντας star του old Hollywood.

Τα έσοδα από επιλεγμένα προϊόντα θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Women for Women International. Η ηθοποιός, η οποία είναι επίσης πρέσβειρα της Action Aid U.K., εξηγεί σε μια ανακοίνωσή της ότι είναι περήφανη που η συνεργασία της με την Tilbury «είναι ριζωμένη στη διάδοση της καλοσύνης και της αγάπης».

https://www.instagram.com/p/CUZ3NMTg5-x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CUhf0OUALoT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

HoYeon Jung: Η νέα μούσα του οίκου Louis Vuitton

Το μοντέλο και ηθοποιός της Νότιας Κορέας, HoYeon Jung, που έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά του Netflix «Squid Game», είναι η νέα πρέσβειρα του Louis Vuitton.

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι η star θα είναι η νεότερη Global House Ambassador του brand για τη μόδα, τα ρολόγια και τα κοσμήματα.



Η Jung είχε ήδη μια αξιόλογη πορεία ως μοντέλο, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Korea’s Next Top Model το 2013. Η 27χρονη ηθοποιός είχε, μάλιστα, συνεργαστεί με τον οίκο Louis Vuitton στο παρελθόν, καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 αλλά και στην καμπάνια για την prêt-a-porter κολεξιόν το φθινόπωρο του 2017.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved