6 fashion YouTubers που θα σε εμπνεύσουν - Το στυλ τους σε άλλο level!

Αν ψάχνεις για fashion inspiration, θα το βρεις στους λογαριασμούς αυτών των fashion YouTubers!

Σε έναν κόσμο με TikTok trendsetters και Instagram influencers, πρέπει να παραδεχτώ πως για να βρω styling tips, εξακολουθώ να περνάω τον περισσότερο χρόνο μου στο YouTube.

YouTube vs. Tiktok & Instagram

Ενώ οι φωτογραφίες και τα TikToks είναι, φυσικά, εξαιρετικές πηγές για να αντλήσω έμπνευση, η αλήθεια είναι πως προτιμώ να βλέπω πιο μεγάλα βίντεο όσον αφορά την μόδα. Σε σχέση με τα σύντομα βίντεο του TikTok και του Instagram, αυτά στο YouTube μου δίνουν την ευκαιρία να εμπεδώσω καλύτερα όσα είδα. Θέλω να δω πώς κινούνται οι κοπέλες στα βίντεο σε πραγματικό χρόνο, χωρίς πολλά edits και βιασύνη.

Επιπλέον, θεωρώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσω το άτομο πίσω από την οθόνη, το οποίο επηρεάζει με τη σειρά του το πώς βλέπουμε τα ρούχα που φοράει. Με άλλα λόγια, όταν καταλάβεις ποια είναι η προσωπικότητα του άλλου και τι κάνει στην καθημερινότητά του, αυτό δημιουργεί ένα vibe που αρχίζει με την σειρά του να αντανακλάται στη μόδα. Άλλωστε, η μόδα είναι ένας τρόπος επικοινωνίας.

Δεν εφαρμόζει το jean στη μέση σου; Το hack του TikTok θα σε σώσει

Εάν, λοιπόν, αγαπάς τη μόδα, όπως εγώ, τότε θέλεις να είσαι πάντα ενήμερη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις αγαπημένες μας, must-watch YouTubers για στυλιστική έμπνευση και συμβουλές μόδας.

Ashley Brooke:

Η Ashley Brooke έχει τη δική της εταιρεία που ονομάζεται Life By Her. Το Life By Her είναι ένα ψηφιακό περιοδικό μόδας όπου μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για συμβουλές μόδας και να συνδεθείς με την κοινότητα της μόδας. Στο κανάλι της, η Ashley μοιράζεται συμβουλές για το πώς μπορείς να φορέσεις συγκεκριμένα κομμάτια, καθώς και βίντεο για το πώς ψωνίζει.



Tess Christine:

Με βάση τη Νέα Υόρκη, η Tess Christine παίρνει την κάμερα μαζί της όταν ψωνίζει, δίνοντας στους θαυμαστές της χρήσιμες συμβουλές στην πορεία. Έχει πολύ πρακτικό στυλ, και σου δείχνει πώς μπορείς να αντιγράψεις celebrity looks ρεαλιστικά και με χαμηλό κόστος.



Rachel Spencer:

Αν σου αρέσουν τα capsule wardrobes, η Rachel Spencer έχει μερικά υπέροχα βίντεο για το πώς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου. Δημιουργεί fashion videos και αναλύει κάθε της σύνολο.



Best Dressed:

Γνωστή και ως Ashley, είναι μία από τις κορυφαίες YouTubers μόδας στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή. Δημιουργεί βίντεο πάνω στο thrifting, ενώ δίνει και συμβουλές για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τη μόδα. Αν θέλεις να γίνεις πιο stylish, το κανάλι της Ashley είναι ιδανικό για εσένα.



Leah’s Fieldnotes:

Παρόλο που δεν είναι μόνο μια fashion YouTuber και φοράει συχνά loungewear ρούχα για να μιλάει άνετα στα vlogs της, τα σύνολα της είναι πάντα trendy.



Emitaz:

Η Emelie Francesca, «Emitaz», είναι Ισπανίδα influencer με βάση το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη. Έχει ένα elevated, διαχρονικό και minimal στυλ, χωρίς όμως να γίνεται ποτέ βαρετό.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ashbrooke

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved