Το ζιβάγκο είναι το It item του φθινοπώρου – 7 τρόποι να το φορέσεις φέτος με στυλ

Όμορφες και στυλάτες ιδέες για τις πρωινές και βραδινές σου εμφανίσεις!

Το ζιβάγκο είναι αναμφισβήτητα το πιο διαχρονικό ρούχο του φθινοπώρου, αλλά και του χειμώνα. Αυτό το κομμάτι φοριέται εδώ και αιώνες (από τη δεκαετία του 1500 για την ακρίβεια), αλλά ήταν στη δεκαετία του 1940 όταν η εμφάνιση του γυναικείου ζιβάγκο του έδωσε τον τίτλο του classic basic που αναβαθμίζει κάθε look.

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι τα ζιβάγκο είναι βαρετά, ωστόσο, όπως και τα λευκά t-shirts, θεωρούνται απλά, αλλά σοφιστικέ όταν τα συνδυάσεις σωστά. Έτσι, λοιπόν, και το συγκεκριμένο τοπ αποτελεί chic item σε κάθε φθινοπωρινό σύνολο.

Luxe sweatpants: Οι stylish φόρμες που θα φοράς... ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο

Πώς να το φορέσεις

Το ζιβάγκο είναι ευέλικτο και μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες μόνο του ή με άλλα ρούχα (κάτω από ένα πουκάμισο για παράδειγμα) για να δημιουργήσεις τέλεια φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα σύνολα. Επίσης, είναι ιδανικό για τους κρύους μήνες, καθώς προστατεύει τον λαιμό.

Εκτός από κομψό είναι και πολύ cool και αυτό θα στο αποδείξουν οι πιο καλοντυμένες κοπέλες του Instagram παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CBWxkLkDp8Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θες, για παράδειγμα, να πετύχεις ένα grunge σύνολο της δεκαετίας του ’90, τότε φόρεσε το ζιβάγκο σου με μια πλισέ φούστα και ένα διάφανο καλσόν. Αν, από την άλλη, θέλεις να αντιγράψεις το look της Audrey Hepburn στην ταινία Funny Face, τότε φόρεσε ένα straight-legged παντελόνι, μπαλαρίνες και ένα πολύχρωμο κασκόλ.

Επιπλέον, για ένα σοφιστικέ καθημερινό σύνολο, συνδύασέ το με boot-cut jeans, μαύρες μπότες αστραγάλου και ένα κλασικό παλτό camel.



Αν χρειάζεσαι περισσότερο inspo, συνέχισε στην gallery παρακάτω όπου σου προτείνουμε τρόπους να φορέσεις αυτό το διαχρονικό κομμάτι.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @allegrashaw

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved