Blackpink: Τα WOW μυστικά ομορφιάς της Jennie - Δοκίμασέ τα κι εσύ!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να έχεις ένα λείο και όμορφο δέρμα και με τρόπο που καθόλου δε θα σε κουράσει!

Την Jennie από τις Blackpink σίγουρα την ξέρεις και τη θαυμάζεις. Το κορίτσι αυτό έχει μια εντυπωσιακή λάμψη στην επιδερμίδα της και αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι. Η ίδια φροντίζει αρκετά το πρόσωπό της και ώρα...να «κλέψουμε» κι εμείς μερικά μυστικά ομορφιάς της και να τα εφαρμόσουμε στην καθημερινή μας ζωή!

Μπορείς και εσύ

Η Jennie έχει πολύ διαφορετική άποψη για την ομορφιά από τα περισσότερα διάσημα κορίτσια που ξέρουμε. Ενώ άλλοι έχουν μια αυστηρή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, η Jennie ανήκει σε μια άλλη κατηγορία.

Η star του K-pop συγκροτήματος Blackpink ανέφερε κάποτε ότι έκανε μάσκα δύο φορές την ημέρα για να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματός της, αλλά με τον καιρό έχει μειώσει αυτήν τη συχνότητα.

Blackpink: Τα πιο WOW τραγούδια τους που θα σε κάνουν να... κολλήσεις

https://www.instagram.com/p/CO_8WbljRTE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλατα, πολλά άλατα

Σε μια κορεατική εκπομπή με τίτλο Get it Beauty, οι Blackpink αποκάλυψαν τις συμβουλές και τα tips ομορφιάς τους για άψογη επιδερμίδα. Η Jennie μάλιστα έδειξε μερικά από τα προϊόντα στα οποία ορκίζεται.

Οι επιλογές της έδειξαν ότι η φροντίδα του σώματος είναι εξίσου σημαντική με την περιποίηση του προσώπου. Συγκεκριμένα, η Jennie αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί άλατα μπάνιου για να διατηρεί την επιδερμίδα του σώματός της απαλή και λαμπερή.

Double cleansing

Στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε ότι κάνει double cleansing! Τι είναι το double cleansing; Είναι ο διπλός καθαρισμός προσώπου, πρώτα με ένα προϊόν με βάση το λάδι, και έπειτα με ένα άλλο με βάση το νερό, για να φύγει το μακιγιάζ, αλλά και οι ρύποι του περιβάλλοντος.

Αυτή η συμβουλή είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη, ειδικά αν φοράς μακιγιάζ κάθε μέρα.

https://www.instagram.com/p/CLQ8ffdDiXh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διατροφή και πολύ νερό

Η Jennie κάποτε αποκάλυψε ότι επικεντρώνεται και στη διατροφή της για να έχει τέλεια επιδερμίδα.

Ξεκινά τη μέρα της πίνοντας έναν φυσικό χυμό φρούτων, αλλά και πολύ νερό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.



Ενώ η Jennie δεν παραλείπει τα γεύματά της για να διατηρήσει το σώμα της, αποφεύγει τα αλμυρά τρόφιμα για να αποτρέψει το φούσκωμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved