Luxe sweatpants: Οι stylish φόρμες που θα φοράς... ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο

Είναι άνετες και κομψές! Καλύτερα δεν γίνεται!

Το διάστημα της καραντίνας, από μονότονες και βαρετές, οι φόρμες έγιναν τα μόνα παντελόνια που μπορέσαμε να συνδυάσουμε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα με άλλα ρούχα.

Παρόλο που τα τζιν, τα παντελόνια και οι φούστες έχουν πλέον το πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, όπως φαίνεται τα loungewear ρούχα δεν θα πάνε πουθενά, τουλάχιστον για τις μέρες που ταξιδεύουμε και για τις cozy στιγμές στο σπίτι.

Τώρα, λοιπόν, που έχεις ξεκινήσει να δημιουργείς συνδυασμούς ρούχων για τα φθινοπωρινά σου σύνολα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσεις τα δερμάτινα joggers και τα track pants στην γκαρνταρόμπα σου.

Shopping Guide: 7 joggers που θα φοράς πιο πολύ και από τα jeans σου

Sweatpants vs luxe sweatpants

Αρχικά, σε αντίθεση με την κλασική φόρμα, τα luxe sweatpants μπορείς να τα φορέσεις και σε πιο επίσημες περιστάσεις, με μπλέιζερ και pumps, strappy σανδάλια και πουκάμισα, ή με φούτερ και μποτάκια με τακούνι.

Επίσης, αν το προσέξεις, διαθέτουν τις ίδιες λεπτομέρειες με τις άνετες φόρμες σου, όπως τα κορδόνια και την ελαστική μέση. Συνεπώς, είναι απίστευτα άνετα. Ίσως όχι τόσο comfy όσο η αγαπημένη σου φόρμα, αλλά σίγουρα πιο άνετα από το τζιν ή οποιοδήποτε άλλο παντελόνι σου.

https://www.instagram.com/p/CSpo0YDHe_0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με λίγα λόγια, είτε λατρεύεις είτε μισείς τις φόρμες (και τις φοράς αυστηρά μόνο σε days-off), είμαστε σίγουρες πως θα ερωτευτείς τις δερμάτινες επιλογές στην αγορά, ειδικά μόλις δεις τις αγαπημένες σου influencers να τις φοράνε.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο αλλά να δείχνεις συγχρόνως κομψή και στυλάτη.



Πάμε να δούμε μερικά σύνολα παρακάτω;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @veronicabeard

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved