7 color trends που θα κάνουν τη διαφορά φέτος το φθινόπωρο - Δοκίμασέ τα!

Υποδηλώνουν και την ανάγκη μας για θετική ενέργεια και αισιοδοξία!

Στη μόδα υπάρχουν κάποιες κλασικές αξίες και κάποιες τάσεις τις οποίες βλέπουμε κάθε χρόνο. Ωστόσο, κάθε σεζόν εμφανίζονται και νέα trends, που κάνουν τη μόδα τόσο διασκεδαστική όσο... δεν το περιμένουμε! Κι αυτό ισχύει απόλυτα φέτος το φθινόπωρο με τα trending χρώματα να κλέβουν την παράσταση.

Τα color trends για τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Μελετώντας τη χρωματική παλέτα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, παρατηρούμε ήδη μερικές κλασικές αποχρώσεις (γεια και πάλι, μαύρο, γκρι και κρεμ).

Αυτό το φθινόπωρο, ωστόσο, θα κάνει τη διαφορά, τόσο στην γκαρνταρόμπα σου, όσο και στη διάθεση σου! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που βλέπουμε τόσα ζωηρά χρώματα, όπως τις έντονες αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου αλλά και το ζωηρό καφέ και το πράσινο. Με αυτά τα χρώματα άλλωστε διαπιστώνουμε πως έχουμε ανάγκη να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή και σε όλα μας έλειψαν τον περασμένο ενάμιση χρόνο.

Sage Green: Το απόλυτο color trend του φθινοπώρου - Πώς θα το φορέσεις



Χαιρόμαστε πολύ που βλέπουμε αυτά τα έντονα χρώματα να είναι trendy πέρα από την άνοιξη και το καλοκαίρι. Φυσικά, οι fashion enthusiasts έχουν υιοθετήσει ήδη μανιωδώς τη λογική των «it» χρωμάτων.

https://www.instagram.com/p/CT1bXHzIrSa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις χρώμα στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου, τότε τα φετινά color trends είναι εδώ και σε περιμένουν. Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα επικρατέστερα χρώματα που σύντομα θα βλέπεις παντού γύρω σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @revolve

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved