Κάν'το όπως η Emily Lind του Gossip Girl - Τόλμησε το shag κούρεμα

Μια εντυπωσιακή τάση στα μαλλιά μέχρι τον ώμο!

Η Emily Lind του Gossip Girl μόλις έκοψε τα μακριά της μαλλιά, και υιοθέτησε με ένα από τα πιο trendy hairstyles του 2021: το shag.

Τι είναι το shag

Το shag είναι ένα κούρεμα που δεν είναι ούτε κοντό, αλλά ούτε μακρύ και ταιριάζει υπέροχα σε κάθε γυναίκα. Είναι μάλιστα συνδεδεμένο με τη δεκαετία του ’70, και χαρίζει κομψότητα και αισθησιασμό. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, και φαίνεται εξίσου τέλειο σε λεπτά, πυκνά, σγουρά και ίσια μαλλιά!



Το κούρεμα της Emily Lind

Σε μια φωτογραφία στο Instagram που κοινοποίησε ο makeup artist Vincent Oquendo στις 30 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός αναδεικνύει το νέο της κούρεμα.

Τόλμησα το πιο hot hair trend! Κοντά μαλλιά μετά από 6 ολόκληρα χρόνια (photos)

Η Lind εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το κούρεμα στο fashion show του Yves Saint Laurent κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Σύμφωνα με κάποια tags στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Oquendo, η celebrity hairstylist Jennifer Yepez έκοψε τα μαλλιά της star.

https://www.instagram.com/p/CUaq3hTPL9M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το shag haircut έχει κάνει ένα δυναμικό comeback φέτος, και η Lind ακολουθεί πολλές διάσημες γυναίκες όπως την Kendall Jenner, την Billie Eilish, και τη Zendaya, οι οποίες έχουν ήδη πειραματιστεί με αυτό το κούρεμα. Η Lind δεν έχει πει τι την ενέπνευσε να αποκτήσει αυτό το haircut. Εμείς, πάντως, θέλουμε να πιστεύουμε πως... ήρθε για να μείνει. Της ταιριάζει πολύ, άλλωστε.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις την Emily Lind σε διάφορες φωτογραφίες στο Instagram με το παλιό της μαλλί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @makeupvincent

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved