TikTok beauty: 5 φανταστικά hacks ομορφιάς που... θα σου λύσουν τα χέρια

Μόνο αν τα δεις θα καταλάβεις ότι δεν θα σου περνούσαν ποτέ απ’ το μυαλό!

Μια κατηγορία του TikTok που τραβά καθημερινά την προσοχή μας, είναι ο περίεργος και σαγηνευτικός κόσμος του ‘BeautyTok’. Από την ανάποδη σειρά στην εφαρμογή των skincare προϊόντων σου, μέχρι την τοποθέτηση κάλτσας στα μαλλιά σου και σαπουνιού στα φρύδια σου, δεν υπάρχουν πραγματικά όρια στα περίεργα, και υπέροχα glam κόλπα που μας έχουν συστήσει οι TikTokers.

Θα ενθουσιαστείς!

Για να σε παροτρύνω να τα δοκιμάσεις και εσύ, μπήκα στη διαδικασία να ψάξω και να βρω μερικά από τα διάσημα hacks του BeautyTok που λειτουργούν πραγματικά και θα αλλάξουν τις συνήθειές σου. Δεν με πιστεύεις; Κοίταξε και μόνη σου!

Το πιο εύκολο TikTok hack για τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ

Μπάρα σαπουνιού φρυδιών

Τα φρύδια είναι βασικό κομμάτι του προσώπου σου. Δεν... θα ξέφευγαν, λοιπόν, από το TikTok.

Το λεπτό φρύδι θεωρείται πλέον ξεπερασμένο και τη θέση του έχει πάρει το φυσικό και πλούσιο φρύδι.

Πώς θα κάνεις, λοιπόν, πράξη το bold φρύδι, ακόμα κι αν το δικό σου δεν είναι τόσο έντονο; Με μια ταπεινή μπάρα σαπουνιού. Είναι ιδανική για να περιποιηθείς τις ατίθασες τρίχες ή να καλύψεις ορισμένα κενά που ίσως έχεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βουρτσίσεις τις τρίχες των φρυδιών με φορά προς τα πάνω χρησιμοποιώντας μπάρα σαπουνιού. Αυτό το κόλπο δίνει σχήμα και όγκο χαρίζοντάς σου... τα πιο όμορφα φρύδια ever.

Overnight socks curls

Οι χρήστες του TikTok σε μεγάλο βαθμό έχουν αποδείξει ότι το κλειδί για τη δημιουργία άψογων beach waves είναι ένα ζευγάρι κάλτσες. Ναι, καλά διάβασες.

Μπορείς να χωρίσεις τα μαλλιά σου στα δύο (για beach waves) και να τυλίξεις κάθε κομμάτι γύρω από μια κάλτσα. Όσο περισσότερα τμήματα κάνεις, τόσο πιο σφιχτές θα είναι οι μπούκλες. Στη συνέχεια, χαλάρωσε και κοιμήσου. Το πρωί θα τα ξετυλίξεις και voila... έτοιμο το χτένισμα.

Ενίσχυσε το σχήμα του προσώπου σου με ρουζ

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ πάντα πίστευα ότι ο τρόπος εφαρμογής του ρουζ ήταν να χαμογελάσω και να το στριφογυρίζω στα μήλα μου το πινέλο με το ρουζ. Ωστόσο, οι TikTokers... θεωρούν ότι το ρουζ πρέπει να μπαίνει πιο ψηλά, εκεί που βάζουμε το highlighter.

Ένα κραγιόν είναι αρκετό

Ψάχνεις ένα καλό προϊόν ομορφιάς πολλαπλών χρήσεων; Αυτό είναι το κραγιόν!

Το κραγιόν μπορεί να προσφέρει την τέλεια, ρόδινη λάμψη στα μάγουλά σου, αλλά και ζωντανό χρώμα στα βλέφαρά σου!

Χρησιμοποιώντας ένα mat ή ένα υγρό κραγιόν, μπορείς να κάνεις διάφορα παιχνίδια στο μακιγιάζ σου. Προϊόν τρία σε ένα, λοιπόν!

Οι ουδέτερες, ροζ αποχρώσεις είναι μια κομψή επιλογή, αλλά τα κόκκινα, τα πορτοκαλί, ακόμη και τα μοβ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σου δώσουν ένα πιο παιχνιδιάρικο και έντονο αποτέλεσμα.

Αξιοποίησε στο έπακρο τα σχεδόν άδεια προϊόντα

Θες να βεβαιωθείς ότι παίρνεις και την τελευταία σταγόνα από την αγαπημένη σου κρέμα χεριών; Αν έχεις βαρεθεί να πιέζεις χωρίς αποτέλεσμα, τότε φρόντισε να δοκιμάσεις αυτό το εύχρηστο μικρό κόλπο.

Απλά άνοιξε το σωληνάριο της κρέμας σου με ένα ψαλίδι και βγάλε το υπόλοιπο προϊόν για να εξασφαλίσεις έτσι ότι δεν έχει μείνει κάποιο υπόλειμμα.

Θες να μάθεις κι' άλλα TikTok beauty hacks; Τότε δες σίγουρα το παρακάτω βίντεο.



Τέλεια δεν είναι;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved