Eyeliner lesson! 5 hacks για να το εφαρμόσεις σαν επαγγελματίας

Μην τρομάζεις! Τελικά μπορεί να είναι πιο εύκολο απ’ όσο νόμιζες.

Τα κακά νέα: Στον κόσμο του μακιγιάζ, η εφαρμογή eyeliner μπορεί πραγματικά να είναι ένα από τα πιο απαιτητικά πράγματα που έχεις να μάθεις. Αλήθεια, σκέψου... Πόσες φορές έχεις ασχοληθεί με τις απαίσιες γραμμές eyeliner που έκανες στα βλέφαρά σου; Ξέρω ότι έχεις κάνει αμέτρητες προσπάθειες μέχρι να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες και κάποιες φορές μπορεί να έχεις περάσει από μια διαδικασία γεμάτη μουτζούρες και απογοήτευση με αποτέλεσμα στο τέλος να τα παρατάς.

Θα γίνεις expert στο eyeliner

Τα καλά νέα: Έχω συγκεντρώσει συμβουλές και κόλπα που θα κάνουν την εφαρμογή eyeliner εύκολη, χωρίς πολύ κόπο.

6 hacks, λοιπόν, που θα σου λύσουν τα χέρια. Πάμε να τα δούμε;

Τα lip gloss… είναι hot τάση! 10 για να διαλέξεις

via GIPHY

#1.Διατήρησε σταθερό το χέρι σου

Ένα τρεμάμενο χέρι μεταφράζεται σε ακανόνιστες γραμμές. Τι θα κάνεις για να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις; Σταθεροποίησε τον αγκώνα σου σε ένα τραπέζι, πάγκο μπάνιου ή οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια καθώς εφαρμόζεις το eyeliner.

Έτσι, θα κρατήσεις το χέρι σου σταθερό και το eyeliner θα εφαρμοστεί ολόσωστα.

#2.Δημιούργησε εύκολα Smoky Eyes

Άπλωσε μια σκουρόχρωμη σκιά σε ολόκληρο το καπάκι σου και στη συνέχεια και σχεδίασε με ένα μαλακό μολύβι ένα μικροσκοπικό hashtag (#) στην εξωτερική γωνία κάθε ματιού. Απλά τέλειο!

https://www.instagram.com/p/CUUUicPMG3X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#3.Τοποθέτησε σελοτέιπ στο καπάκι του ματιού

Ναι καλά άκουσες. Αν όλα σου φανούν βουνό, τότε τοποθέτησε στη γωνία του ματιού σου λίγο σελοτέιπ ή μια κάρτα λεπτή και ξεκίνα να σχηματίζεις τη λεπτή γραμμή eyeliner. Όταν τελειώσεις τη διαδικασία, αφαίρεσε το σελοτέιπ και θα δεις ότι θα έχεις αποκτήσει εύκολα και γρήγορα την πιο λεπτή γραμμή eyeliner.

#4.Χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών για Touch-Ups

Είναι το μυστικό όπλο για να καθαρίσεις τυχόν μουτζούρες που έκανες με το eyeliner, χωρίς να καταστρέψεις το υπόλοιπο μακιγιάζ των ματιών σου.

Η κρέμα ματιών είναι πιο παχιά από τα υγρά ντεμακιγιάζ, οπότε μπορείς να την τρίψεις με μεγαλύτερη ακρίβεια χωρίς τον κίνδυνο να τρέξει και να επηρεάσει τη μασκαρά ή τη σκιά σου.

Πώς; Απλώς βούτηξε ένα βαμβάκι ή μια μπατονέτα στην κρέμα ματιών, και πέρασε τα σημεία που θέλεις να καθαρίσεις. Επανάλαβε τη διαδικασία μέχρι να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμά σου!

#5.Think Beyond Black

Ναι, το μαύρο eyeliner είναι ο βασιλιάς! Υπάρχουν, ωστόσο, κι άλλες αποχρώσεις eyeliner εκεί έξω, τις οποίες και μπορείς να δοκιμάσεις. Εγώ σου προτείνω το σοκολατένιο καφέ. Είναι πιο απαλό το αποτέλεσμα, ενώ με ένα πέρασαμ στο κάτω βλέφαρο κάνει τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.



Ξεκίνα... να εφαρμόζεις τα eyeliner hacks, λοιπόν, και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα είσαι expert!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved