10 super cute και εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου.

Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα όμορφο και εντυπωσιακό χτένισμα, δεν είναι απαραίτητο να επισκεφθείς το κομμωτήριο. Ναι, συμφωνώ ότι ένας hair stylist μπορεί να σου χαρίσει περίπλοκες πλεξούδες και κότσους, αλλά τίποτα δεν είναι πιο cute και girly από ένα γρήγορο και απλό χτένισμα, που φαίνεται πολύ πιο δύσκολο απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Είτε έχεις να πας σε έναν γάμο, είτε στο σχολείο, είτε στο πανεπιστήμιο, αυτά τα χαριτωμένα και πανεύκολα χτενίσματα - τα οποία είναι ιδανικά για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά - , είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/CUciFZ0DUbX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και αν αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να τα φτιάξεις μόνη σου, εκτός από τις ιδέες, σου έχουμε και βίντεο με αναλυτικές οδηγίες κάτω από κάθε χτένισμα. Δοκίμασε κάθε μέρα και ένα διαφορετικό look και θα μας θυμηθείς!

#Hairspiration: Τα 16 πιο δημοφιλή χτενίσματα και κουρέματα στο Instagram

Double buns

Ξέχνα το ατημέλητο top knot! Αυτή η σεζόν έχει έρθει για να επαναφέρει τα δροσερά και χαριτωμένα double buns, στα top hair trends.



Twisted Bun

O στριφτός κότσος είναι ένα από τα πιο κομψά και εύκολα χτένισμα με τα οποία μπορείς να «κοσμήσεις» το κεφάλι σου. Μπορείς να τον κάνεις είτε σφιχτό είτε χαλαρό, στριφογυρίζοντας με τον τρόπο που θέλεις τα μαλλιά σου.



Χαμηλός κότσος

Εάν έχεις να παρευρεθείς σε ένα επίσημο γεγονός, όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση, θα πρέπει να υιοθετήσεις και το ανάλογο για την περίσταση chic χτένισμα.

Ενώ οι υπόλοιπες καλεσμένες μπορεί να περάσουν αμέτρητες ώρες στο κομμωτήριο για να κάνουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα, εσύ μπορείς να σκεφτείς πιο έξυπνα και ταυτόχρονα να εξοικονομήσεις χρήματα, δημιουργώντας μόνη σου στο σπίτι, γρήγορα και εύκολα, έναν χαμηλό κότσο.



Μισά πάνω, μισά κάτω

Πιάνοντας κότσο τα μισά μαλλιά σου και αφήνοντας τα υπόλοιπα κάτω επιμελώς ατημέλητα, έχεις αυτομάτως δημιουργήσει ένα γρήγορο και girly χτένισμα που μπορεί να σε ακολουθήσει από το πρωί που θα πας στο σχολείο, μέχρι το απογεύμα που θα βγεις για καφέ.



Twisted Crown

Αυτό το χτένισμα είναι το ιδανικό για τα... ρομαντικά κορίτσια που βρίσκονται στην παρέα μας.



Flower Braid

Αυτή η όμορφη πλεξούδα σε σχήμα λουλουδιού φαίνεται απλή όταν σε βλέπουν από μπροστά, αλλά μόλις γυρίσεις την πλάτη, θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό.



Ατημέλητες μπούκλες

Οι ατημέλητες μπούκλες είναι ασυναγώνιστες για να σε ακολουθήσουν στη βραδινή σου έξοδο.



Ίσια και λαμπερά

Πρόκειται για την πιο safe επιλογή. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισιώσεις τα μαλλιά σου, προσθέτοντας ένα λάδι που θα τους χαρίσει ακαταμάχητη λάμψη, και να μην κλέψεις τις εντυπώσεις.



Rope Braid Ponytail

Είναι ένα πολύ κομψό και εύκολο χτένισμα, που απαιτεί μόλις μερικά λεπτά για να είναι έτοιμο.



Beach Waves

Το πιο εύκολο και νεανικό χτένισμα που μπορείς να κάνεις.



Cover photo: @anisasojka

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved