Κάν'το όπως οι influencers! 10 τρόποι να φορέσεις το oversized blazer σου

Το μπλέιζερ θα γίνει σίγουρα το go-to τζάκετ σου φέτος το φθινόπωρο!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ένα σακάκι έχει την ιδιότητα να αναβαθμίζει με μια κίνηση ένα casual look.

Παρόλο που μέσα στα χρόνια έχουν παραμείνει βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπα μας, τα μπλέιζερ έχουν περάσει και αυτά από έναν κύκλο τάσεων. Πριν μερικά χρόνια, το go-to look ήταν ένα καλοραμμένο, εφαρμοστό μπλέιζερ.

Σήμερα, ωστόσο, τα κορίτσια της μόδας είναι obsessed με τα oversized μπλέιζερ με τονισμένους ώμους. Ευτυχώς, οι influencers μάς δίνουν ιδέες για το πώς μπορούμε να φορέσουμε ένα oversized μπλέιζερ για οποιαδήποτε περίσταση, από το γραφείο έως και ένα night out την Παρασκευή το βράδυ.

Shopping Guide: Τα ωραιότερα σακάκια για all day εμφανίσεις που ξεχειλίζουν στυλ

Μπλέιζερ με ένα twist

Απ’ ό,τι φαίνεται, τα περισσότερα μπλέιζερ στην αγορά δεν είναι πια καρό ή στο κλασικό ουδέτερο χρώμα. Αντιθέτως, σε οποιοδήποτε κατάστημα θα βρεις αυτό το κομμάτι σε εντυπωσιακά prints και χρώματα, και καλυμμένο με λογότυπα.

Επιπλέον, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα παρατηρήσεις ότι οι influencers παρουσιάζουν διάφορους τρόπους για να κάνεις ένα oversized μπλέιζερ πιο trendy. Παρόλο που εξακολουθούν να είναι go-to κομμάτια για το γραφείο (ή για τη δουλειά από το σπίτι), τα κορίτσια της μόδας αποδεικνύουν πως μπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα, κάθε μέρα. Ακόμα και στη σχολή!

https://www.instagram.com/p/CTKD3e_q8UG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τι ρούχα μπορείς να το φορέσεις

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να ανακαλύψεις γιατί τα κομψά, oversized μπλέιζερ δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου.

Συνδυασμένα με βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας, όπως jean, φορέματα, πουκάμισα και T-shirts, τα oversized μπλέιζερ γίνονται η προσθήκη που θα δώσει μοντέρνα διάθεση στα φθινοπωρινά σύνολα μας.



Πάμε μαζί στην gallery!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @courtneecrews

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved