Ψάχνεις χτένισμα για το Halloween; Κάν'το όπως... η Emily in Paris

Δεν έχεις πραγματικά ιδέα τι να βάλεις και πώς να βαφτείς; Μόλις... βρήκες!

Το Halloween πλησιάζει και εσύ δεν έχεις ιδέα τι να βάλεις;

Μην ανησυχείς! Yπάρχουν ένα σωρό υπέροχες και πρωτότυπες ιδέες για DIY στολές Halloween. Μετά το buzz που δημιούργησε η σειρά του Netflix, Emily in Paris, πέρσι, και με μια νέα σεζόν να κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο, εμείς σου προτείνουμε να ντυθείς ως Emily Cooper φέτος στο Halloween.

Με τα πολλά αξεσουάρ μαλλιών της, τα τέλεια περιποιημένα φρύδια της και τα εντυπωσιακά, έντονα κραγιόν της, θα μπορέσεις να μεταμφιεστείς σε ελάχιστο χρόνο.

Emily in Paris: 5 look που θέλουμε εδώ και τώρα να φορέσουμε

Είναι πάντα καλό να έχεις ιδέες για στολές τής – πολύ – τελευταίας στιγμής, σε περίπτωση που σου τύχει ένα last minute costume party.

Αυτό είναι ακόμα καλύτερο αν δεν θέλεις να χαλάσεις και χρήματα σε στολές. Το ιδανικό look για αυτά τα events της τελευταίας στιγμής είναι ένα που μπορείς να φορέσεις με κομμάτια που βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα σου.



Emily in Paris – το πιο στυλάτο κορίτσι στο Παρίσι

Μπορείς να αντιγράψεις ένα από τα κομψά παριζιάνικα outfits της Emily με ρούχα που έχεις ήδη, και τα μαλλιά της και το makeup look της με καθημερινά προϊόντα.

Ίσως χρειαστεί να αγοράσεις κάποια μικρά και φθηνά αξεσουάρ, που θα ολοκληρώσουν την στολή σου.



Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις για έξτρα επιτυχία είναι να μαζέψεις δύο πολύ καλές σου φίλες και ντυθείτε ως οι Emily, Mindy και Camille. Όλοι θα έχουν στραμμένα τα μάτια πάνω σας στο party.

https://www.instagram.com/p/CGWAd2_n-yz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε παρακάτω για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι ώστε να αντιγράψεις το signature look της Emily από το Emily In Paris για το Halloween.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilyinparis

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved