Base Breaker: Το νέο hair color trend που έχει τρελάνει τις celebrities

Και θα τρελάνει και εσένα!

Όταν θέλεις να κάνεις μια ανατρετική αλλαγή στο μακιγιάζ σου, βάζεις έντονο eyeliner, μολύβι κάτω από τα μάτια, and you rock babe! Όταν θέλεις, όμως, να κάνεις κάτι παρόμοιο με τα μαλλιά σου, τι κάνεις; Το base breaker είναι η λύση! Πρόκειται για το απόλυτο hair color trend που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες και έχουν ήδη αγαπήσει οι hair colorists παγκοσμίως, αλλά και πολλές celebrities του Hollywood!

Και τώρα θα αναρωτιέσαι, τι είναι τέλος πάντων αυτό το hair breaker...

Με απλά λόγια, η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται για να απαλύνει την αντίθεση μεταξύ της ρίζας και των ανταυγειών σου, ώστε να έχεις ένα πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα. Σκέψου ότι είναι μια παραλλαγή του ombré, μόνο που η εφαρμογή του χρώματος ξεκινά ψηλότερα στα μαλλιά σου.

https://www.instagram.com/p/CRkSbEODfvw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Βλέπουμε μια μεταστροφή από το balayage στις πιο παραδοσιακές ανταύγειες, αλλά με το χρώμα να μπαίνει και στη ρίζα. Αυτή η τεχνική ονομάζεται base breaker και δημιουργεί μια ανατρεπτική μίξη στο χρώμα, χωρίς να σου δίνει το βαρετό και συνηθισμένο αποτέλεσμα των ανταυγειών», λέει η Joanna Hansford, Λονδρέζα κομμώτρια.

«Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε αυτήν την τεχνική, γιατί τις περισσότερες φορές βλέπουμε ότι οι πελάτισσες ξετρελαίνονται με τα μαλλιά τους, ειδικά μετά από μια εβδομάδα, όταν το χρώμα έχει σταθεροποιηθεί και δεν φαίνεται τόσο έντονο. Οπότε, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχεις το επιθυμητό look χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις», πρόσθεσε.

Fall season! Τα 5 πιο hot hair color trends του φθινοπώρου

Γιατί να το κάνεις;

Ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα που σου προσφέρει αυτό το hair color trend είναι η άνεση και η ελάχιστη συντήρηση που απαιτεί, πράγμα που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να κλείνεις ραντεβού στο κομμωτήριο κάθε έξι εβδομάδες.



Είναι μια super wow επιλογή που μπορεί να γίνει με όποια απόχρωση επιθυμείς, από ξανθό μέχρι και κόκκινο.

Αν είσαι πολύ τολμηρή και έτοιμη για ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρώμα που κάνει πολύ έντονο contrast με τη ρίζα σου. «Για τις πιο τολμηρές πελάτισσες με σκούρα μαλλιά, δοκιμάζουμε να κάνουμε το base breaker με διάφορες αποχρώσεις, όπως κόκκινες, ροζ, μπλε, κίτρινες, πορτοκαλί, γκρι και λευκές. Η Dua Lipa το έχει δοκιμάσει αυτό», δήλωσε η Hansford.

https://www.instagram.com/p/CUXgIMmrwiE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπου εδώ να σου πούμε ότι πρόκειται για μια δύσκολη τεχνική, γι' αυτό μην επιχειρήσεις με τίποτα να την εφαρμόσεις στα μαλλιά σου μόνη στο σπίτι. Καλό θα είναι να επισκεφθείς τον αγαπημένο σου hair colorist και να αφεθείς στα χέρια του!

Οι celebrities που έχουν αγαπήσει το base breaker

Αυτό το hair color trend έχει «αγκαλιαστεί» από πολλές celebrities, όπως η Hailey Bieber, η Zendaya, η JLo και πολλές άλλες. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει τις φωτογραφίες τους στη photo gallery, και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκρολάρεις και να αντλήσεις έμπνευση από αυτές!

Cover photo: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved