Color layering: 10 τρόποι να το κάνεις σωστά και να προσθέσεις χρώμα στις εμφανίσεις σου

Το color layering αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού φθινοπώρου!

Αφού περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου φθινοπώρου στο σπίτι φορώντας loungewear, θέλουμε φέτος να ενσωματώσουμε το χρώμα στην γκαρνταρόμπα μας και να φέρουμε ενθουσιασμό και χαρά στο ντύσιμό μας.

Το φθινόπωρο, μπορεί τα ουδέτερα χρώματα να είναι πιο συνηθισμένα, αλλά εγώ θα αψηφήσω όλους τους κανόνες και θα αναδείξω το προσωπικό μου στυλ με φωτεινά κομμάτια που θα ζωντανέψουν κάθε εμφάνιση.

Sage Green: Το απόλυτο color trend του φθινοπώρου - Πώς θα το φορέσεις

Ώρα για... layering!

Καθώς λέμε αντίο στο καλοκαίρι, το μόνο πράγμα που μπορεί να με καθησυχάσει είναι η ευκαιρία να πειραματιστώ με layers που είναι ευκολοφόρετα και ευέλικτα. Τα διαφορετικά στυλ των γιλέκων και των παλτό φέτος δεν είναι καθόλου βαρετά. Αυτό το φθινόπωρο πρέπει όλες να διασκεδάσουμε και πάλι με τη μόδα, και το colorful layering είναι ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχεις.



Τι είναι το layering

Αν και εσύ δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς το καλοκαίρι, τότε υιοθέτησε την τέχνη του layering. Το layering θα σου επιστρέψει να φορέσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια όπως ένα crop top ή ένα φορεματάκι μέσα στο Φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/CMc39G5ro8w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να πετύχεις το color layering

Είτε επιλέξεις ένα ροζ γιλέκο, είτε ένα ασορτί ζακετάκι και top για ένα εντυπωσιακό μονόχρωμο look, υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι για να εισαγάγεις το χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου.

Πάρε έμπνευση από την gallery παρακάτω για να συνδυάσεις και εσύ διαφορετικά layers σε ξεχωριστά σύνολα που θα σε κάνουν να δεχθείς... πολλά κομπλιμέντα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved