5 τάσεις της δεκαετίας του ’90 που ήρθαν για να μείνουν – Πώς θα τις υιοθετήσεις σωστά

Τα ‘90s εμπνέουν!

Πιστεύω πως οι περισσότερες από εμάς έχουν συνειδητοποιήσει φέτος τη μεγάλη επιρροή που έχουν στις τάσεις της μόδας οι προηγούμενες δεκαετίες, και συγκεκριμένα η δεκαετία του ’90. Αδιαμφισβήτητα τα 90's ήταν μια επαναστατική δεκαετία της μόδας που άφησε ιστορία!

Butterfly clips: Η Bella Hadid φόρεσε το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών των 90’s

Με νοσταλγική διάθεση, πολλοί γνωστοί σχεδιαστές έχουν επαναφέρει θρυλικά κομμάτια από εκείνη τη δεκαετία, τα οποία έχουν ενθουσιάσει τις supermodels και τις fashionistas σε όλον τον κόσμο. Με μια βόλτα στο Instagram feed σου θα δεις και εσύ πολλά από τα παρακάτω κομμάτια στις εμφανίσεις πολλών κοριτσιών!



Η δεκαετία του ’90 – μόδα χωρίς όρια και σύνορα

Τα μπλέιζερ, τα cardigans και τα tank tops είναι μερικά κομμάτια της εποχής που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους φέτος, τόσο στις μεγάλες επιδείξεις μόδας, όσο και στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό που κάνει εκείνη τη δεκαετία τόσο ελκυστική για πολλούς είναι το γεγονός πως όλοι μπορούν να φορέσουν τουλάχιστον ένα από αυτά τα κομμάτια, όποιο και αν είναι το στυλ ή ο σωματότυπός τους.

https://www.instagram.com/p/CUGNK0gPWQl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για αυτόν τον λόγο, τρεις ολόκληρες δεκαετίες αργότερα, οι τάσεις της δεκαετίας του '90 εξακολουθούν να μας παρέχουν μια σειρά από wardrobe staples – παρακάτω θα βρεις πέντε από τα αγαπημένα μας, και θα μάθεις πώς να τα φορέσεις με επιτυχία…

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @vannillio

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved