To shacket ήρθε για να μείνει! 5 σύνολα για να αντιγράψεις το φθινόπωρο

Είναι το ιδανικό κομμάτι γι’ αυτήν τη μεταβατική περίοδο!

Το denim και τα δερμάτινα μπουφάν, τα φούτερ, ακόμα και τα oversized μπλέιζερ είναι απαραίτητα όταν αρχίσει και κρυώνει ο καιρός.

Ωστόσο, το shacket - δηλαδή το shirt jacket - είναι μια πιο φρέσκια επιλογή που έχει τραβήξει την προσοχή των fashionistas τις τελευταίες σεζόν. Είναι από αυτά τα ευέλικτα κομμάτια που δεν ήξερες πόσο χρειαζόσουν μέχρι να το δοκιμάσεις.

Shopping Guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα ζακετάκια για all day εμφανίσεις

Πώς φοριέται

Αυτό το κομμάτι μπορείς να το φορέσεις κλειστό ως top ή ανοιχτό ως πουκάμισο. Ενώ τα πουκάμισα ήταν ιδανικά για το καλοκαίρι φορεμένα πάνω από tank tops, το shacket θα σε κρατήσει ζεστή όταν πέσει η θερμοκρασία.

Τα shackets ήρθαν για να μείνουν, αφού προσφέρουν αμέτρητες επιλογές για styling και μπορούν να φορεθούν μεγάλο μέρος του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/CUJ7phwoIoH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να είναι επίσημα ή και πιο casual, αυτό εξαρτάται από τα υφάσματα που θα επιλέξεις - δέρμα, μαλλί, tweed κτλ.

Είναι ένα απλό αλλά κομψό κομμάτι για να ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου, και να φορέσεις το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα με έξτρα layers και cozy αξεσουάρ φυσικά.



Αν θέλεις να αγοράσεις ένα shacket και ψάχνεις για outfit inspiration, λοπόν, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα 5 αγαπημένα μας σύνολα στο Instagram με αυτό το staple κομμάτι.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @pernilleteisbaek

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved