4 tips για να χρησιμοποιείς σωστά τη mascara - Το βλέμμα σου σε άλλο level

Μαγνήτισε τους πάντες με ένα και μόνο βλέμμα σου, ακολουθώντας 4 μόλις tips στην εφαρμογή της μάσκαρα!

Η μάσκαρα αποτελεί το σημαντικότερο καλλυντικό που υπάρχει στο νεσεσέρ μας, αφού έχει την ικανότητα να μας κάνει σε χρόνο dt να δέιχνουμε όμορφες και εντυπωσιακές, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε απολύτως τίποτα άλλο στο πρόσωπό μας.

Ωστόσο, είμαι σίγουρη πως πολλές φορές δεν την εκμεταλλεύεσαι στο 100% που θα μπορούσες. Υπάρχοουν μερικά μικρά tricks τα οποία, έτσι μαγικά, μπορούν να αυξήσουν τα αποτελέσματα του όγκου και της επιμήκυνσης των βλεφαρίδων σου και να μετατρέψουν το βλέμμα σου, στο πιο sexy που είχες ποτέ!

Στο TikTok γίνεται χαμός με μία συγκεκριμένη μάσκαρα

Τα βήματα είναι απλά και γρήγορα και εμείς είμαστε εδώ για να σου τα μάθουμε ώστε να μην ξαναβγείς ποτέ από το σπίτι χωρίς να προσθέσεις αυτές τις τελευταίες αλλά... μαγικές πινελιές στο μακιγιάζ σου!

Χρησιμοποιήσε ψαλίδι βλεφρίδων

https://www.instagram.com/p/CNHxe2HDe_b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν δε χρησιμοποιείς ψαλίδι βλεφαριδών, έχει έρθει ο καιρός να αρχίσεις να το κάνεις. Και είμαι σίγουρη πως δεν το αποχωριστείς ποτέ! Το συγκεκριμένο εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να στρογγυλέψει και να ανασηκώσει τις βλεφαρίδες σου.

Χρησιμοποιώντας το πριν την εφαρμογή της μάσκαρα, τα αποτέλεσματα θα γίνουν πολύ πιο εντυπωσιακά!

Βάλε primer



Μπορεί και να μην το ήξερες μέχρι τώρα αλλά ναι, όπως υπάρχει primer προσώπου, έτσι υπάρχει και primer βλεφαρίδων.

Αυτό που κάνει είναι να βοηθά τη μάσκαρα να διαρκέσει όλη την ημέρα χωρίς να χρειαστεί να επαναλάβεις την εφαρμογή της.

Υπάρχουν διάφορα είδη primer: κάποια βοηθούν στη δημιουργία μιας πιο λείας επιφάνειας στις μικροσκοπικές τρίχες των βλεφαρίδων, ώστε να τις «πιάσει» η μάσκαρα, ενώ άλλες περιέχουν θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά που θα βοηθήσουν στην υγεία τους.

Αφαίρεσε το έξτρα προϊόν από το βουρτσάκι

https://www.instagram.com/p/CUIgS0-rhz5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το tip μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην τελική εμφάνισή τους! Μόλις βγάλεις το βουρτσάκι και είσαι έτοιμη να βάψεις τις βλεφαρίδες σου, πρέπει να προηγηθεί ένα μικρό βήμα πριν την εφαρμογή.

Αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα είναι να αφαιρέσεις το περιττό προϊόν στο πλάι της μάσκαρα την ώρα που βγάζεις το βουρτσάκι, ή με ένα χαρτομάντιλο. Κάνοντάς το, θα καταφέρεις να αποφύγεις τα ενοχλητικά «γρομπαλάκια» που σχηματίζονται στις βλεφαρίδες σου.

Κούνα το βουρτσάκι όσο περισσότερο μπορείς

Ξεκίνα από τη ρίζα των βλεφαρίδων και συνέχισε προς τα πάνω, προπαθώντας να βάψεις και τις πιο εσωτερικές βλεφαρίδες σου κουνώντας συνεχώς το βουρτσάκι.

Αυτό θα βοηθήσει να διαχωριστούν οι βλεφαρίδες και να δείχνουν ομοιόμορφα βαμμένες. Επίσης, βοηθά στο να μην κολλήσουν μεταξύ τους!

Cover photo: @selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved