10 φανταστικά nail art για τετράγωνα νύχια

Σου έχουμε βρει τα απόλυτα nail trends του φθινοπώρου για να επιλέξεις!

Έχει έρθει η ώρα για το προγραμματισμένο ραντεβού σου με τη nail artist και είσαι μπερδεμένη σχετικά με το τι σχήμα και σχέδιο να υιοθετήσεις;

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, το παθαίνω κι εγώ! Υπάρχουν τόσες ιδέες που βλέπω καθημερινά στα social media, που πραγματικά μπερδεύομαι! Για ένα μόνο είμαι σίγουρη: το τετράγωνο σχήμα! Είναι ό,τι πιο νεανικό και chic μπορείς να κάνεις για να ομορφύνεις ακόμη περισσότερα τα άκρα σου, και επίσης είναι ένα σχήμα που σου αφήνει το περιθώριο να πειραματιστείς!



Mint green: Το huge color trend στα νύχια το φθινόπωρο (στο TikTok ήδη κάνει χαμό)

Πέρα από την αισθητική εικόνα, όμως, τα τετράγωνα νύχια είναι και πολύ πρακτικά! Είτε είναι κοντά είτε μακριά, προσθέτουν μια έξτρα πινελιά στο στιλ και την κομψότητά σου, είναι πολύ πιο εύκολα στη συντήρηση και σπάνε δυσκολότερα από ότι τα μυτερά ή τα νύχια σε σχήμα πεταλούδας.

https://www.instagram.com/p/CUFlqDOF3WE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχέδια που πρέπει να δοκιμάσεις!

Και αφού συμφωνήσαμε στο σχήμα - και όχι, δε δέχομαι αντίρρηση! - πάμε να δούμε τα πιο hot trends του φθινοπώρου όσον αφορά στα σχέδια. Εδώ έχουμε τεράστια ποικιλία. Από super girly μέχρι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '70, οι επιλογές που έχεις είναι αμέτρητες και εντελώς ξεχωριστές η μια από την άλλη.

Εμείς επιλέξαμε τα nail art που μας άρεσαν περισσότερο και τα έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω photo gallery!

Λοιπόν τι περιμένεις; Μπες και αποφάσισε ποιο θα ειναι το επόμενο μανικιούρ σου!

Cover photo: @betina_goldstein

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved