Σου αρέσουν οι Blackpink; Δες τα σύνολα που φοράει η καθεμία on repeat

Ήρθε η ώρα να τα αντιγράψεις και εσύ!

Οι BlackPink αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα girl groups και έχουν μαγέψει μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της K-Pop σκηνής και μη.

Η φήμη των τεσσάρων μελών – της Jennie, της Jisoo, της Rose και της Lisa - υπερβαίνει κατά πολύ τη μουσική. Έχουν ένα δροσερό, νεανικό και edgy στυλ – δες τα Tomb Raider εμπνευσμένα σύνολά τους στο μουσικό βίντεο «Kill This Love» ή τα ρετρό '50s looks στο «Ice Cream» για αναφορά.

5 facts για τις BLACKPINK που σίγουρα δεν ήξερες μέχρι τώρα



Και αυτό που πραγματικά θέλουν να ξέρουν οι BLINKS (το fandom όνομα για το group) είναι το τι φοράνε τα μέλη της Blackpink όταν δεν βρίσκονται πάνω στη σκηνή (η στυλίστρια του συγκροτήματος είναι η Choi Kyung Won, η οποία είναι μαζί με τα κορίτσια από το ντεμπούτο τους το 2016).

Αν τις προσέξεις καλά, θα παρατηρήσεις ότι κάθε μια έχει ένα ξεχωριστό στυλ. Η Jennie στρέφεται προς τα oversized, casual κομμάτια, η Lisa λατρεύει τα πιο edgy κομμάτια συνδυασμένα με vintage ρούχα, το στυλ της Jisoo είναι πιο θηλυκό, γλυκό και κομψό και της Rosé πιο δροσερό και νεανικό.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

To στυλ της Jennie: Καπέλα

Αν σκρολάρεις το Instagram της Jennie θα παρατηρήσεις ότι η 25χρονη έχει μεγάλη αγάπη με τα καπέλα. Της αρέσει να ολοκληρώνει τα σύνολά της με έναν μπερέ ή bucket hat.

https://www.instagram.com/p/CNO9l7lDkZ5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το στυλ της Lisa: Crop tops

Ένα από τα κυρίαρχα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της είναι το crop top σε ουδέτερα χρώματα. Τα φοράει συνήθως μέσα από cropped τζάκετς και blazers, αλλά και με ψηλοκάβαλα τζιν.

https://www.instagram.com/p/CPP5LxYDpjr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το στυλ της Rosé: Two-piece sets

Η Rosé λατρεύει τα two-piece sets, είτε αυτά αποτελούνται από ένα μικροσκοπικό crop top και μια mini φούστα, είτε από ένα πιο σπορ σετ σε συνδυασμό με αρβύλες.

https://www.instagram.com/p/CGedW7DBaAw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το στυλ της Jisoo: Πλεκτά

Όταν κάνει διακοπές, η Jisoo λατρεύει να φοράει άνετα πουλόβερ και ζακέτες από κορεάτικα brands.

https://www.instagram.com/p/CGjMwCuJPgR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στάσου δεν τελειώσαμε! Συνέχισε στην gallery για να δεις τα υπόλοιπα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @blackpinkofficial

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved