Η Δέσποινα Καμπούρη με το πιο stylish χτένισμα του φθινοπώρου- Κάν'το κι εσύ

Η Δέσποινα Καμπούρη μάς συστήνει το απόλυτο hair trend!

Έχεις ξυπνήσει έχοντας μια bad hair day και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Mega «Πάμε Δανάη», Δέσποινα Καμπούρη, σου δίνει την ιδανική ιδέα για ένα χτένισμα το οποίο θα μετατρέψει την κακή μέρα σου, στην πιο stylish και girly που θα μπορούσες να φανταστείς!

Back to school: 7 γρήγορα χτενίσματα που θα σε σώσουν σε μια bad hair day

Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα μαλλιά σου και να αναδεικνύεις τη νεότητα και τη φρεσκάδα σου μέσα από αυτά, οι πλεξούδες σίγουρα μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που επιθυμείς.

Είτε ατημέλητες, είτε πιο περίτεχνες - όπως ας πούμε μια γαλλική πλεξούδα - , είτε πιάσεις δυο τούφες από τα μαλλιά σου και τις πλέξεις σε μικρά κοτσιδάκια δένοντάς τες πίσω, αποτελούν το no1 χτένισμα που μπορεί να σε μετατρέψει σε χρόνο dt στο πιο χαριτωμένο κορίτσι που υπάρχει!

https://www.instagram.com/p/CUHp9ANotiF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε στην τρίτη από τις προτάσεις για κοτσιδάκια που σου αναφέραμε παραπάνω, και αυτό γιατί είδαμε τη Δέσποινα Καμπούρη το πρωί της Τετάρτης (22/9) στο «Πάμε Δανάη» και μας ενέπνευσε!

Το όμορφο χτένισμά της επιμελήθηκε η hair stylist Ρία Ζερβού, ενώ το μακιγιάζ της η make up artist, Μιράντα Τσάκωνα.

despoina kampoyri.1

Η δημοσιογράφος μάς παρουσίασε ένα χτένισμα, το οποίο μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί που θα πας στο σχολείο ή το πανεπιστήμιό σου, μέχρι το βράδυ που θα βγεις για ποτό με τις φίλες σου, ή ακόμη και στον γάμο που έχεις να παρευρεθείς το Σαββατοκύριακο!

despoina kampoyri11

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαχρονικά και δημοφιλή χτενίσματα, που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα και μόνη σου και να δώσουν την απόλυτη πινελιά στο boho chic στιλ σου.



Πώς να το φτιάξεις μόνη σου

Είναι το πιο γρήγορο και εύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις, και δε θα σου πάρει παρά μόνο μερικά λεπτά για να το ολοκληρώσεις και να βγεις από το σπίτι γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Για αρχή, ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου. Εκτός κι αν προτιμάς να αφήσεις το υπόλοιπο μαλλί στο φυσικό σπαστό που έχεις, οποότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ξεμπερδέψεις καλά με μια βούρτσα!

Πάρε μια τούφα από τα μπροστινά μαλλιά σου και πλέξ' την από την κορυφή του κεφαλιού. Ασφάλισέ τη με ένα λαστχάκι και ξεκίνα με τη δεύτερη από την άλλη πλευρά.

Μόλις έιναι έτοιμες και οι δύο, ένωσέ τες με ένα διάφανο λαστιχάκι πίσω και... voila! Έχεις το τέλειο look για να πας οπουδήποτε!

Δες τη photo gallery παρακάτω και πάρε ιδέες για χτενίσματα με πλεξούδες!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved