6 trends που έχουν ξετρελάνει τα πιο stylish κορίτσια του Instagram

Κράτα σημειώσεις!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα κορίτσια της μόδας θέτουν τις τάσεις για το φθινόπωρο. Δες για παράδειγμα την 20χρονη Emma Chamberlain, τη συνεργασία της με τον οίκο Louis Vuitton και το γεγονός πως ήταν υπεύθυνη για την επιστροφή των τζιν καμπάνα.

Παρομοίως, το vintage στυλ της 18χρονης τραγουδίστριας, Olivia Rodrigo, έχει προκαλέσει σάλο. Πέρα από τους mega stars, ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο TikTok και στο Instagram για να δεις ποιες είναι οι top τάσεις του φθινοπώρου.

Emma Chamberlain: Μαθήματα στυλ από την πιο στυλάτη YouTuber

Οι μεγαλύτερες τάσεις

Το tie-dye, τα αξεσουάρ της δεκαετίας του '90, οι πλισέ φούστες, τα πλεκτά με έντονες εκτυπώσεις, οτιδήποτε με cutouts, και τα αντι-skinny τζιν. Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο 2021.



Μόδα και βιωσιμότητα

Τα κορίτσια της μόδας υιοθετούν κάτι περισσότερο από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ωστόσο.

Οι επιλογές τους αντικατοπτρίζουν επίσης τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και τη διαχρονικότητα. Πολλά από τα πολύτιμα κομμάτια που έχουν στην γκαρνταρόμπα τους οι fashionistas προέρχονται από vintage και second-hand καταστήματα, όπως το Depop ή το Vestiaire Collective.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα πιο hot σύνολα των πιο στυλάτων κοριτσιών και να πάρεις έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CTksX0ArdmB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα θέλεις να τα φορέσεις όλα!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @taanyaar

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved