Η επιστροφή της δεκαετίας του 2010: Τα skinny scarves και τα arm socks ήρθαν για να μείνουν

Μερικά styling tips για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 και του 2000 επικρατούν έντονα αυτήν τη σεζόν και το skinny scarf, η αλλιώς το λεπτό κασκόλ, επέστρεψε σαν επιπλέον προσθήκη σε αυτό το vibe.

Είναι όμως ακόμα ένα trend που επέστρεψε και που μπορεί να προσθέσει ζεστασιά στα φθινοπωρινά σου looks. Αυτό είναι το arm sock ή αλλιώς τα γάντια που αφήνουν ακάλυπτα τα δάχτυλα. Φέτος, χάρη σε αγαπημένες μας style icons και trend setters, όπως η Dua Lipa, η Emma Chamberlain και αρκετές άλλες, ξέρουμε ακριβώς πώς να φορέσουμε το απόλυτο trend της σεζόν.

Dua Lipa: Είναι 90's queen και αυτό το outfit της το αποδεικνύει

https://www.instagram.com/p/CL4namphngT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιες το φόρεσαν τη δεκαετία του 2000

Αν ταξιδεύαμε στον χρόνο, όταν το Legally Blonde είχε μόλις κυκλοφορήσει και όταν η Lizzie McGuire ήταν η επιτομή του Y2K style, τι θα βλέπαμε όλες να φοράνε;

Τα- όχι και τόσο πρακτικά- skinny scarves προφανώς. Η Kate Moss ήταν άλλη μια star που υιοθέτησε αυτήν την τάση εκείνη τη δεκαετία. Στο London Fashion Week το 2004, για παράδειγμα, φόρεσε μια μεταξωτή εκδοχή αυτού του κασκόλ.

Ποιες το φοράνε το 2021

Σήμερα, η Dua Lipa και η Devon Lee Carlson είναι μόνο μερικές από τις style icons που εντοπίσαμε να φοράνε αυτό το αξεσουάρ στο Instagram feed mας.

Η Mia Regan, ένα μοντέλο γνωστό για τη σχέση της με τον γιο της Victoria Beckham, τον Romeo, επέλεξε να φορέσει ένα λεπτό κασκόλ με patchwork. Η Lindsay Vrckovnik, μια ακόμα influencer στο Instagram, φόρεσε μια εκδοχή της τάσης με βολάν.

Όσον αφορά το arm sock, δεν θα μπορούσαμε να το αναφέρουμε χωρίς να αποτίσουμε φόρο τιμής στην Avril Lavigne. Πριν από τις Emma Chamberlains και Devon Lee Carlsons της δεκαετίας, η Avril φορούσε τα arm socks πολύ συχνά κατά τη διάρκεια σόλο στην κιθάρα.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τους αγαπημένους μας τρόπους με τους οποίους έχουν φορέσει οι influencers φέτος αυτά τα δύο αξεσουάρ.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved