Βάνια είσαι fashion icon! 5 φορές που το κορίτσι του Μουτσινά άλλαξε το στυλ μας

Η περσόνα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» επανέρχεται σήμερα δυναμικά και εμείς θυμηθήκαμε τις πιο WOW εμφανίσεις της!

Σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 επιστρέφει η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Φυσικά, στο πλευρό του θα είναι και η Βάνια (κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου), η περσόνα που κάνει τα μεσημέρια μας πιο ευχάριστα και μας χαρίζει γέλιο με τις ευφάνταστες μεταμφιέσεις και τα σκετς της.

7 fashion items που πρέπει να έχεις στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου - Θα τα φοράς κάθε χρόνο

Ποια είναι η Βάνια

Η Βάνια είναι ένας χαρακτήρας, που όπως έχει πει η ίδια η Ματίνα Νικολάου, δημιουργήθηκε για παράσταση του Νίκου Μουτσινά.

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το «Κοκομπλόκο». Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του. Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Ματίνα Νικολάου.

https://www.instagram.com/tv/CTcZy3KBwwg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», έχει πει χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου, αναφερόμενη στην περσόνα της «Βάνιας» μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστή στην τηλεόραση.

Το… out of the box στυλ της Βάνιας και τα fashion trends που «τσιμπάμε» κάθε φορά

Ναι! Μπορεί σε πρώτη φάση να βλέπεις τη Βάνια και να λες ότι αυτά τα ρούχα δεν μπορείς να τα φορέσεις στην πραγματική σου ζωή. Θα συμφωνήσω μαζί σου ως ένα σημείο.

Το styling που κάνει η Βάνια είναι καθαρά τηλεοπτικό και για τις ανάγκες του ρόλου της. Κάθε φορά, όμως, το σύνολό της κρύβει κι από ένα trend, που σίγουρα όλες μας μπορούμε να εντάξουμε στα καθημερινά looks μας.



Ένα shoe trend, μια τάση στα μαλλιά ή στα ρούχα θα τη βρεις ξεψαχνίζοντας το κάθε outfit της Βάνιας. Εγώ, με ένα scroll στο Instagram της Ματίνας Νικολάου, βρήκα πέντε looks της ως… Βάνια και πέντε so chic trends, που μπορείς κι εσύ να εντάξεις στα καθημερινά looks σου.

Έλα μαζί μου στην gallery να τα ανακαλύψεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved