Μαύρα μποτάκια; Boring! Λευκά μποτάκια θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Για να δώσεις μια trendy πινελιά σε κάθε σύνολό σου!

Σίγουρα οι περισσότερες δεν έχουμε συνδέσει το φθινόπωρο και τον χειμώνα με το λευκό χρώμα, ειδικά στα παπούτσια!

Και όμως, τα λευκά μποτάκια έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ για να κατακτήσουν τη νέα σεζόν. Παρόλο που τα λευκά μποτάκια αστραγάλου είναι λιγότερο πρακτικά από τη μαύρη ή την καφέ εκδοχή τους, θα προσθέσουν έξτρα πόντους στυλ στο ντύσιμό σου και θα κάνουν τα πόδια σου να ξεχωρίσουν.

Τα κορίτσια της μόδας έχουν αποδείξει στο Instagram τη στυλιστική δύναμη που έχουν τα λευκά μποτάκια, αλλά και πόσο ευκολοφόρετα είναι.

Shopping Guide: Οι ωραιότερες χρωματιστές μπότες για all day εμφανίσεις

https://www.instagram.com/p/CSR3Qw9g--G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πως φορούν τα λευκά μποτάκια οι influencers

Το λευκό είναι ένα ουδέτερο χρώμα και συνδυάζεται με τα πάντα. Τα κορίτσια του Instagram τα συνδύασαν με καλσόν και φορέματα, δερμάτινα σορτσάκια, baggy jeans, μπλέιζερ και πολλά ακόμα.



Τα διάφορα στυλ

Πριν ψωνίσεις ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια, καλό είναι να βρεις πρώτα το στυλ που σου ταιριάζει.

Θέλεις ένα ζευγάρι με χοντρή σόλα ή ένα με τετράγωνο τακούνι; Προτιμάς ένα με φερμουάρ στο πλάι ή ένα που μπορείς να βάζεις και να βγάζεις με μεγάλη ευκολία;



Αν προτιμάς το δεύτερο, επίλεξε ένα που φοριέται καθημερινά, σαν κάλτσα με μεγάλη ελαστικότητα. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να επιλέξεις ένα all-white lug-sole μποτάκι που θα δώσει λίγο edge στο slip dress σου.

Είσαι έτοιμη να βάλεις και εσύ τα white boots στην καθημερινότητά σου; Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μου στυλ για να πάρεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @staud.clothing

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved