7 beauty trends που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Εσύ θα δοκιμάσεις τα glossy disco lips;

Όσο η θερμοκρασία πέφτει και η εποχή αλλάζει άλλο τόσο εμείς τα κορίτσια ψάχνουμε για τα νέα beauty trends της σεζόν. Το ίδιο δεν κάνεις κι εσύ; Είμαι σίγουρη!

Όλες μας θέλουμε αυτήν τη μεταβατική εποχή να μάθουμε ποιες θα είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ, ποια καλλυντικά που ήδη έχουμε θα χρησιμοποιήσουμε ή σε τι πρέπει να επενδύσουμε για να είμαστε… on trend.

Σου τα έχω όλα, λοιπόν, εδώ! Και τα επτά beauty trends που θα βλέπεις το φθινόπωρο παντού! Έλα… να τα δούμε και μαζί!

Το νεσεσέρ της φοιτήτριας: 10 οικονομικά items για καθημερινό μακιγιάζ

Τα beauty trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας

#1 Color blocking

Αυτό το φθινόπωρο λέμε «ναι» στα έντονα χρώματα και στον συνδυασμό τους τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ. Στο make up, λοιπόν, τόλμησε να βάλεις λιλά ή μοβ σκιά στα μάτια και να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με φούξια κραγιόν. Μην ξεχάσεις μπόλικες στρώσεις μάσκαρα!

via GIPHY

#2 Glossy disco lips

Αυτό το φθινόπωρο θα… λιώσεις τα lip gloss σου. Σε κόκκινο, σε nude, σε ροζ ή σε όποιο άλλο χρώμα θέλεις, το lip gloss είναι μεγάλη τάση και μπορείς να το φοράς όπου κι αν πας.

Ειδικά, αν ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο, βάψε σε midnight blue αποχρώσεις τα μάτια, χρησιμοποίησε ροζ ή nude lip gloss και θα είσαι… η απόλυτη disco queen.

#3 Καθαρό δέρμα

Μην το παρακάνεις με το make up αυτήν τη σεζόν. Έτσι κι αλλιώς, λόγω ηλικίας, δεν το έχεις καμία ανάγκη. Αλλά και γενικότερα, το «βαρύ» δέρμα δεν είναι τάση. Δώσε, λοιπόν, λάμψη στο πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας μια BB cream, λίγο ρουζ και highlighter και είσαι πανέτοιμη!



#4 Frosted eyes

Λευκό, ιβουάρ, ανοιχτό γαλάζιο είναι μόνο μερικές από τις αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στο μακιγιάζ ματιών σου το φθινόπωρο. Επίλεξε σκιές σε αυτές τις αποχρώσεις ή μολύβια ματιών και δημιούργησε τα πιο chic eye looks της σεζόν.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω κι άλλες τάσεις μακιγιάζ που αξίζει να δοκιμάσεις το φθινόπωρο.

Cover photo: @allanface

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved