Το πιο εύκολο TikTok hack για τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ

Τέρμα οι μουτζούρες και τα πασαλείμματα με το βερνίκι νυχιών σου.

Πάντα μου άρεσε να βάφω μόνη μου τα νύχια στο σπίτι. Έβρισκα τη διαδικασία χαλαρωτική. Αποσυμπιεζόμουν. Συνήθως, λοιπόν, επέλεγα να φτιάχνω γαλλικό μανικιούρ στα νύχια μου και η αλήθεια είναι ότι έκανα… δύο ώρες.

Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνεις, συνέβαιναν στα φοιτητικά μου χρόνια. Τότε, που είχα άπλετο χρόνο. Γιατί τώρα ας μην το σχολιάσουμε πώς τρέχω. Σαν τον Θανάση Βέγγο.

Εν πάση περιπτώσει, αυτό που θέλω να σου πω είναι πως βρήκα το απόλυτο hack για να μην παιδεύεσαι όταν κάνεις κι εσύ τη γραμμή του γαλλικού μανικιούρ. Για την ακρίβεια, για μια ακόμη φορά, το TikTok… έβαλε το χεράκι του.

Glitter γαλλικό μανικιούρ: 10 nail art για να αποκτήσεις αυτό το sexy twist που αναζητούσες

Το σωτήριο TikTok hack

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο TikTok παρουσιάζει το πιο απλό και γρήγορο trick για να κάνεις τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ σου.

Το tip λέει το εξής: Πάρε ένα σφουγγαράκι από σιλικόνη, βάλε πάνω το βερνίκι που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και πίεσε το νύχι σου εκεί! Να τη η τέλεια, φανταστική και ολόισια γραμμή του french manicure σου.

Δοκίμασε αυτό το hack και θα ευγνωμονείς το TikTok. Φυσικά, μην ξεχάσεις να περάσεις τα νύχια σου με top coat, ώστε να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Οι τάσεις στα νύχια το φθινόπωρο

Αυτό το φθινόπωρο οι τάσεις στα nail art έχουν ποικιλία. Είναι, πραγματικά, για κάθε γούστο και αισθητική.

Αυτό σημαίνει πως θα δεις – ως συνήθως- σκούρα χρώματα και κυρίως αποχρώσεις του κυπαρισσί και του χακί.

Το γαλλικό μανικιούρ- εννοείται- πως θα είναι στο προσκήνιο, όχι απαραίτητα με την κλασική εκδοχή της λευκής γραμμής.



Τέλος, αυτό το φθινόπωρο, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και τα πολύ έντονα χρώματα στο μανικιούρ. Οπότε… η επιλογή είναι δική σου!

Επ, μη φεύγεις! Δες στην gallery μερικά βερνίκια νυχιών στα πιο hot χρώματα της σεζόν. Πρέπει, άλλωστε, να είσαι σωστά ενημερωμένη κάθε φορά που βγαίνεις για beauty shopping. Μην το ξεχνάς αυτό!

Cover photo: @betina_goldstein

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved