Fall season! Τα 5 πιο hot hair color trends του φθινοπώρου

Για όλα τα κορίτσια! Για ξανθές, καστανές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες.

Αν υπάρχει κάτι που λατρεύω στη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη, αυτό είναι οι τάσεις. Οι τάσεις σε μόδα και ομορφιά, αλλά κυρίως στο δεύτερο.

Λατρεύω να ανακαλύπτω νέα χτενίσματα και make up trends, αλλά και ολοκαίνουριες αποχρώσεις στα μαλλιά. Και για αυτό ακριβώς θα σου μιλήσω σήμερα. Για τα πιο hot hair color trends του φετινού φθινοπώρου.

Mocha melt: Το πιο hot hair color trend για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με στυλ

Τα 5 πιο hot hair color trends της σεζόν

#1 Copper red

Είναι ένα χρώμα που είδαμε πολύ από την αρχή του 2021 και θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Το copper red είναι μια γλυκιά, ανοιχτή απόχρωση του κόκκινου, που ταιριάζει τόσο σε καστανά κορίτσια, όσο και σε ξανθά.

Η συμβουλή μου; Να το τολμήσεις μόνο στο κομμωτήριο. Μόνη σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχεις.

via GIPHY

#2 Solar blonde

Με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι το solar blonde είναι το πλατινέ ξανθό, αλλά… όχι! Το solar blonde είναι ένα είδος πλατινέ ξανθού, όμως όχι με τόσο έντονο λευκό. Μέσα του έχει περισσότερο κίτρινο ξανθό και γι’ αυτό γλυκαίνει αρκετά το πρόσωπο.

#3 Money Piece

Μιλάμε για το πιο δημοφιλές color trend της δεκαετίας του 1990, το οποίο κάνει δυναμικό comeback. Στην ουσία, είναι παχιές, ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, που γίνονται στο μπροστινό μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα κάδρο γύρω από το πρόσωπο. Ακριβώς επειδή οι ανταύγειες είναι παχιές, κάνουν και μεγάλη αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά.



#4 Golden Brunette

Αν έχεις καστανά ή σκούρα καστανά μαλλιά, το golden brunette θα σε ανανεώσει. Πρόκειται για ένα γλυκό καστανό που μπλέκεται με highlights χρυσού ξανθού και το αποτέλεσμα είναι… απλά τέλειο.

#5 Party highlights

Αν είσαι fun τύπος, αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με αυτό το κάτι διαφορετικό, κάνε… party highlights. Είναι οι ανταύγειες σε έντονα χρώματα, όπως το φούξια, το ροζ, το πράσινο και το μπλε.

Και επειδή… μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, δες στην gallery μερικά παραδείγματα από τα 5 hair color trends της σεζόν.

Cover photo: @julienewbyy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved