Πώς να επαναφέρεις τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά μετά τις γιορτές

Τα πάντα για την περιποίηση των μαλλιών μετά το τόσο styling των γιορτών

Πώς να επαναφέρεις τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά μετά τις γιορτές

Κατά την περίοδο των γιορτών ταλαιπωρήσαμε λίγο παραπάνω τα μαλλιά μας. Με τις καθημερινές εξόδους και τα χτενίσματα (μπούκλα, ίσιωμα, προϊόντα hairstyle) τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται. Τώρα λοιπόν που όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πρέπει να τα επαναφέρουμε και να τα περιποιηθούμε ακόμα περισσότερο.

Αρχικά καλό θα ήταν να κάνεις ένα διάλειμμα από τα προϊόντα styling. Αν δεν μπορείς χωρίς αυτά χρησιμοποίησε το L'Oreal Stylista Sleek Serum Heat Protector πριν την εφαρμογή.

Στη συνέχεια, για να έρθουν στα ίσα τους, κάνε μια θεραπεία μαλλιών. Πρόσφατα δοκίμασα την Theraplex της Lorvenn και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Αν θέλεις να φτιάξεις κάτι στο σπίτι, δοκιμασμένη συνταγή είναι:

1 κρόκος αυγού

1 κουταλιά σούπας μέλι

2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

Την μάσκα την αφήνεις 30 λεπτά στα μαλλιά σου.

Η ψαλίδα μας ταλαιπωρεί όλες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις τα μαλλιά σου δύο πόντους. Μετά χρησιμοποίησε ένα μικρό αλλά θαυματουργό προϊόν. Η Schwarzkopf με το προϊόν sealed ends μας αναδομεί την ήδη κατεστραμμένη τρίχα από την ψαλίδα.

Το σαμπουάν επίσης είναι πολύ σημαντικό. Διάλεξε το κατάλληλο σαμπουάν για τον δικό σου τύπο μαλλιών. Μην ξεχνάς να εφαρμόσεις μάσκα και conditioner.

Τέλος, σου έχω δυο μυστικά για να μην σπάνε τα μαλλιά σου.

Πρώτον, μην τα χτενίζεις ποτέ βρεγμένα γιατί είναι πολύ ευαίσθητα και σπάνε. Δεύτερον, πρόσεξε την επιλογή σου στα λαστιχάκια και πώς τα βγάζεις από τα μαλλιά σου.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω θα έχεις όμορφα λαμπερά μαλλιά.