Τους ζηλεύουμε! O Justin και η Hailey με τα πιο WOW matching couple outfits

Ο Justin και η Hailey Bieber τολμούν και συνδυάζουν τα ρούχα τους πολύ πετυχημένα!

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα του street style!

Ο Justin και η Hailey Bieber σίγουρα εντυπωσιάζουν στις εξόδους τους όπου και αν πάνε. Ως ένα από τα πιο νέα, διάσημα και ερωτευμένα ζευγάρια, οι δυο τους προσπαθούν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όχι μόνο στα επαγγελματικά τους, αλλά και... στο στυλ τους.

Οι Biebers αποτελούν έμπνευση για πολλούς παγκοσμίως και το στυλ τους αντιγράφεται συχνά από περαστικούς και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Το νεαρό ζευγάρι δείχνει συνεχώς πόσο αγαπημένο είναι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συνδυάσει τα outfits τους σε κοινές τους εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για ένα sporty, casual ή ένα πιο επίσημο σύνολο, ο Justin και η Hailey Bieber δίνουν απόλυτο νόημα στο λεγόμενο couplegoals.

Ζηλέψτε ελεύθερα! Η Hailey και ο Justin «λιώνουν» από έρωτα (photos)

Κρύβονται άραγε στυλίστες πίσω από τα matching looks τους;

Ωστόσο, πίσω από έναν κομψό celebrity κρύβεται πάντα ένας στυλίστας με πολύ καλή αίσθηση του στυλ.

Η Hailey έχει γίνει ένα πραγματικό fashion icon με τα laid back και trendy σύνολά της. Αυτή η μεταμόρφωσή της, όμως, οφείλεται στη στυλίστριά της, τη Maeve Reilley, η οποία τη βοήθησε να δημιουργήσει ακόμα και τα wedding looks της.



Η Reilly επιβλέπει την καθημερινή γκαρνταρόμπα της Hailey, καθώς και τα σύνολα άλλων σταρ, όπως της τραγουδίστριας Ciara και της Kourtney Kardashian.

Ο Justin, από την άλλη πλευρά, δεν έχει αποκαλύψει ποτέ αν δίνει και αυτός συμβουλές στη σύζυγό του, όσον αφορά το στυλ της. Ίσως η Hailey είναι αυτή που του δίνει τη συμβουλή της, πράγμα που εξηγεί τις παρόμοιες εμφανίσεις τους.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα καλύτερα matching moments του ζευγαριού.

Kαρό:

https://www.instagram.com/p/CRpU_6zntv1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Prints:

https://www.instagram.com/p/CSo-EBgH_kE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στάσου δεν τελειώσαμε, έχουμε και άλλα στην gallery.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved