Ο λόγος που δεν πρέπει να ρίχνεις νερό στο πρόσωπό σου την ώρα του μπάνιου

Ωραίο και απολαυστικό το τρεχούμενο νερό στο πρόσωπο, αλλά… μόνο κακό μπορεί να σου κάνει!

Κάνε το εικόνα! Θέλεις όσο τίποτα άλλο να κάνεις ένα απολαυστικό, ζεστό μπάνιο, τρέχεις στο ντους και αρχίζεις και ρίχνεις νερό από την κορυφή… ως τα νύχια. Ναι, κάνεις μπάνιο, λούζεσαι και συγχρόνως ρίχνεις νερό στο πρόσωπό σου.

Όλες το έχουμε κάνει αυτό για έναν απλούστατο λόγο: η αίσθηση είναι υπέροχη. Είναι τέλειο να πέφτει το νεράκι σε όλο το σώμα, αλλά και στο πρόσωπό μας. Όσον αφορά το πρόσωπο, όμως, είναι σχεδόν απαγορευτικό!

Shopping guide: 8 αφρόλουτρα με τριαντάφυλλο για να κάνεις πιο απολαυστικό το μπάνιο σου

Μπάνιο και νερό στο πρόσωπο σημειώσατε Χ

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αυτό που σου λέω, αλλά… θα με θυμηθείς κάποια στιγμή. Άκου να δεις, λοιπόν, τι συμβαίνει.

Εσύ λογικά κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό ή πολύ ζεστό νερό. Ρίχνοντας, λοιπόν, το νερό και στο πρόσωπό σου συμβάλλεις, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας και κατ’ επέκταση να αφυδατωθεί το πρόσωπό σου.

via GIPHY

Αν, μάλιστα, το δέρμα σου είναι εκ φύσεως ξηρό ή λιπαρό και έχεις αυτήν τη συνήθεια, τότε θα γίνει ακόμα πιο ξηρό ή ακόμα πιο λιπαρό, αντίστοιχα. #απαπαπα

Τι πρέπει να κάνεις

Όπως καταλαβαίνεις, και αν θες να έχεις όμορφο δέρμα, ξεχνάς το νερό στο πρόσωπο την ώρα του ντους.

Ναι! Μπορεί το πρόσωπό σου να είναι τέλειο τώρα, να μη σε νοιάζει η θαμπή όψη και οι ρυτίδες- λόγω ηλικίας-, αλλά πρόσεχε… για να έχεις στο μέλλον. Ξέρω τι σου λέω, girl.



Ενυδάτωνε το πρόσωπό σου καθημερινά με την ενυδατική σου κρέμα και φρόντισε να το πλένεις (εκτός μπάνιου) με δροσερό νερό. Τόσο απλά!

Επι τη ευκαιρία! Δες στην gallery και μερικές οικονομικές ενυδατικές κρέμες! Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Cover photo: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved