Το μυστικό της Millie Bobby Brown για πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες

Δεν αρκεί μια καλή μάσκαρα για να έχεις υπέροχες βλεφαρίδες!

Η αλήθεια είναι πως σε όλες μας αρέσει να παρακολουθούμε τις stars, που είναι τόσο λαμπερές και περιποιημένες, και να μαθαίνουμε τα μυστικά ομορφιάς τους. Αισθανόμαστε, βρε παιδί μου, ότι εφαρμόζοντάς τα γινόμαστε κι εμείς για λίγο… εκτυφλωτικές.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να σου μιλήσω για το απόλυτο beauty secret της Millie Bobby Brown. Όχι, η Millie δεν «ορκίζεται» σε κάποια κρέμα προσώπου, ούτε σε κάποιο κραγιόν. Αντιθέτως, λατρεύει ένα φυσικό συστατικό, το οποίο χρησιμοποιεί ανελλιπώς στις βλεφαρίδες της: το καστορέλαιο.

Στο TikTok γίνεται χαμός με μία συγκεκριμένη μάσκαρα

Millie Bobby Brown και καστορέλαιο ίσον LOVE

Ήταν αδύνατον η Millie Bobby Brown, η οποία διαθέτει το δικό της beauty brand, να μην έχει και τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

Η Eleven του Stranger Things λατρεύει, λοιπόν, το καστορέλαιο και το χρησιμοποιεί στις βλεφαρίδες της. «Βοηθά τις βλεφαρίδες μου να παραμένουν υγιείς», έχει πει η 17χρονη star.

via GIPHY

Και η αλήθεια είναι πως την εμπιστευόμαστε. Εκείνη, άλλωστε, έχει σπαταλήσει ώρες από τη ζωή τις σε καρέκλες, όπου beauty experts την περιποιούνται, οπότε όλο και κάποια μυστικά ομορφιάς έχει «τσιμπήσει» από αυτούς.

Τα οφέλη του καστορέλαιου για τις βλεφαρίδες

Το καστορέλαιο είναι hero συστατικό και αξίζει να το χρησιμοποιείς στις βλεφαρίδες σου. Γιατί;

Διότι βοηθά τις βλεφαρίδες να πυκνώσουν, να μακρύνουν και να δυναμώσουν. Και όλα αυτά σημαίνουν πιο εντυπωσιακές, πιο πλούσιες, πιο όμορφες βλεφαρίδες. Αν, δηλαδή, φροντίζεις τις βλεφαρίδες σου με καστορέλαιο και βάζεις μάσκαρα… Ας μη μιλήσουμε για το απόλυτα εντυπωσιακό και sexy αποτέλεσμα, που θα δεις στον καθρέφτη σου.



Και κάτι ακόμα! Το καστορέλαιο είναι τέλειο υλικό για να φροντίσεις και τα φρύδια σου. Δυναμώνει τις τριχούλες, τις βοηθά να μακρύνουν πιο γρήγορα και να πυκνώσουν. Φοβερό;

Πάρε με τα δάχτυλά σου δυο-τρεις σταγόνες καστορέλαιο και άπλωσέ το στις βλεφαρίδες σου το βράδυ πριν κοιμηθείς. Κάνε αυτήν τη διαδικασία για έναν μήνα και θα δεις τεράστια διαφορά. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στα φρύδια σου.

Photos: @milliebobbybrown

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved