Ετοιμάζεσαι για boat trip; Πάρε μαζί σου ένα πετσετέ φόρεμα σαν της Kendall Jenner

Μας αποδεικνύει πως ένα πετσετέ φόρεμα μπορεί να γίνει glam!

Στις 24 Αυγούστου 2021, η Kendall Jenner δημοσίευσε πέντε διαφορετικές φωτογραφίες του εαυτού της φορώντας ένα πολύ fancy, μάξι πετσετέ φόρεμα σε πράσινη απόχρωση από τη συλλογή Bottega Veneta Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Το πετσετέ φόρεμα σχεδιάστηκε από τον Creative Director του οίκου, Daniel Lee, και απέτισε φόρο τιμής στo στυλ της Bρετανίδας τραγουδίστριας των 90s, PJ Harvey. Αυτό το φόρεμα δημιουργήθηκε στην Ιταλία από tactile terry και χαρακτηρίζεται από ένα βαθύ V-neck και διακοσμητικές τσέπες στο σημείο των γοφών.

Δεδομένου ότι η 25χρονη Kendall Jenner κάνει διακοπές με yacht στη Σαρδηνία και το Κάπρι, αυτό το κομμάτι ταιριάζει υπέροχα με το φανταστικό τοπίο των νησιών.

Kendall Jenner in bikini! Το post με μαγιό που ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια likes

Το terry aka «πετσετέ» έγινε πολύ δημοφιλές φέτος

Το πετσετέ ύφασμα, η αμφιλεγόμενη τάση που επέστρεψε από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, έχει τρελάνει τις influencers. Μπορείς να το επιλέξεις σε σορτσάκια, tops και φορέματα, όπως η Kendall Jenner, και να το συνδυάσεις με dad sandals, bucket hats και χρωματιστά κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/CS-ABhdnK8q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πως το συνδύασε η Kendall

Το μοντέλο ολοκλήρωσε το σύνολό της με κάποια διακριτικά χρυσά κοσμήματα, ένα βραχιόλι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.



Απ’ όλα τα αμφιλεγόμενα trends που έχουν υιοθετήσει μέχρι στιγμής οι celebrities, το πετσετέ ύφασμα είναι σίγουρο πως θα σου ταιριάξει περισσότερο απ’ όλα.

Το Bottega φόρεμα της Kendall κατάφερε να συνδυάσει την άνεση με trendy χαρακτηριστικά, όπως το πράσινο χρώμα, το οποίο θεωρείται από τις πιο hot αποχρώσεις του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, αλλά και τα κρόσια. Με άλλα λόγια, προλαβαίνεις ακόμα να υιοθετήσεις αυτήν την τάση πριν τελειώσει (από άποψη θερμοκρασίας) το καλοκαίρι.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved