Ginger red! Υιοθέτησε κι εσύ το χρώμα μαλλιών της πρωταγωνίστριας του Netflix, Joey King

Η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να... αφήσει πίσω της τα καστανοκόκκινα μαλλιά και να υιοθετήσει ένα από τα πιο hot hair color trends του 2021: το ginger red.

Οι celebrities αυτού του κόσμου δεν κάθονται σε ησυχία! Έχουν τρελαθεί να κάνουν τη μία αλλαγή μετά την άλλη στα μαλλιά τους. Πριν αρκετές ημέρες είδαμε την Billie Eilish να κόβει τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό, ασύμμετρο καρέ κούρεμα, ενώ και… η Joey King προχώρησε σε αλλαγή. Για την ακρίβεια, έβαψε κατακόκκινα τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα από τα πιο hot hair color trends του 2021!

Δες το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε η Joey King του «The Kissing Booth» στο Instagram

Joey King… με κόκκινα μαλλιά

Ο Έλληνας hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος διαπρέπει στην Αμερική, αποκάλυψε στο Instagram account του τα… εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά της Joey King.

https://www.instagram.com/p/CS6Nk4yLV_J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νεαρή star έβαψε κόκκινα τα μαλλιά της- συγκεκριμένα σε απόχρωση ginger red- αποχαιρετώντας το καστανοκόκκινο χρώμα που είχε ως τώρα. Στην gallery θα δεις και το νέο χρώμα μαλλιών της, αλλά και πώς ήταν τα μαλλιά της στο παρελθόν. Θα δεις, όμως, και παραδείγματα ginger hair color για να... πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Ποια είναι η Joey King

Η Joey King είναι 22 ετών και πρωταγωνίστρια του Netflix. Υποδύεται την Elle στη ρομαντική εφηβική κωμωδία «The Kissing Booth», ενώ στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Jacob Elordi.



Η teen star έγινε γνωστή όταν συμμετείχε στην κωμωδία «Ramona and Beezus» το 2010, ενώ έλαβε τα θετικά σχόλια των κριτικών για τον ρόλο της στη δραματική σειρά «The Act» (2019) και κέρδισε υποψηφιότητες για βραβείο Emmy και για Χρυσή Σφαίρα για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Cover photo: @dimitrishair

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved