Μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το προϊόν που χρησιμοποιεί η Kylie Jenner για τα σπυράκια

Δεν το αγαπά μόνο η Kylie! Tο λατρεύουν πολλές celebrities και εμείς μαζί…

Δεν το αγαπά μόνο η Kylie! Tο λατρεύουν πολλές celebrities και εμείς μαζί…

Τα σπυράκια δεν κάνουν διακρίσεις. Όσο και αν προσέχεις το δέρμα σου και σε όποια ηλικία και αν είσαι, εκείνα θα εμφανιστούν -αν θέλουν- και δεν τα νοιάζει τίποτα. Περίτρανη απόδειξη είναι οι αγαπημένες μας celebrities. Ναι, άνθρωποι είναι και θα βγάλουν σπυράκια αλλά με τόση περιποίηση και πρόσβαση σε θεραπείες, θα πίστευε κανείς πως έχουν μια κάποια ανοσία. Όχι όμως! Βγάζουν σπυράκια και τα καταπολεμούν… όπως εμείς, με προϊόντα. Η Kylie συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί και το δικό μας αγαπημένο προϊόν…

kylie

Η φωτογραφία που βλέπεις είναι από ένα story που ανέβασε στο Instagram Και η λευκή ουσία που είναι διάσπαρτη στο πρόσωπό στης δεν είναι άλλη από το Drying Lotion του Mario Badescu όπως αποκάλυψε σε επόμενο story.

mario badescu kylie

Είναι ένα διφασικό προϊόν που το χρησιμοποιείς βουτώντας μία μπατονέτα μέσα στο υγρό μέχρι να φτάσει στον πάτο του δοχείου. Όταν το βγάζεις, υπάρχει μία λευκή ουσία στην άκρη της μπατονέτας την οποία και βάζεις επάνω στα σπυράκια και την αφήνεις εκεί. Είναι τόσο θαυματουργό προϊόν που κάνει τρελές πωλήσεις και το λατρεύουμε! Μπορείς να το βρεις σε φαρμακεία, σε online shops και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.Δεν είμαστε όμως οι μόνες… Εκτός από την Kylie και εμάς, δες και ποιες άλλες έχουν φωτογραφηθεί με τη μαγική λοσιόν στο πρόσωπό!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved