Καλεσμένη σε γάμο; Κάν' το όπως η Zendaya και φόρεσε το πιο άνετο wedding guest dress

Μπορείς να χορέψεις όλο το βράδυ φορώντας το!

Η Zendaya εκπέμπει πάντα ένα κομψό vibe με τα ρούχα της, είτε παρευρίσκεται σε ένα award show είτε σε ένα event ενός φίλου της. Μερικοί από τους αγαπημένους της σχεδιαστές είναι ο Christopher John Rogers, ο Saint Laurent, ο Tom Ford και ο Valentino.

Η ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε τον τελευταίο Ιταλό σχεδιαστή για ένα πρόσφατο party outfit. Η Zendaya φόρεσε ένα wedding guest dress από τον οίκο Valentino – μια επιλογή που μόλις τη δεις θα καταλάβεις πως είναι ιδανική για γαμήλιες τελετές το φθινόπωρο.

Zendaya: Έβαλε το φόρεμα της Βeyoncé 18 χρόνια μετά

Με ποιον πήγε

Στις 22 Αυγούστου, η Zendaya παρευρέθηκε στον γάμο των φίλων της Josh και Karina Florez μαζί με τον σύντροφό της, Tom Holland. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί αγκαλιασμένο στο Instagram Story του Esteban Camarillo. Εν τω μεταξύ, και στα βίντεο της Karina, μπορείς να δεις τον Tom στο βάθος να ακουμπά το κεφάλι του στην πλάτη της Zendaya.



Τι φόρεσε

Στην Καλιφόρνια την ημέρα κάνει αρκετή ζέστη, το βράδυ όμως η θερμοκρασία πέφτει αρκετά. Η Zendaya επέλεξε το ιδανικό φόρεμα γι’ αυτόν τον καιρό, λοιπόν.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα απλό αλλά κομψό μακρύ φόρεμα στο χρώμα της καραμέλας από τη συλλογή του Valentino για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα πάνω, και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ρολόι και ένα λεπτό βραχιόλι. Ο Tom, από την άλλη, φόρεσε ένα απλό λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και καφέ παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/CS8moI4L48P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @tomhollandandzendaya

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved