Ζηλεύεις το beach wavy hairlook της Hailey Bieber; Δες πώς θα το κάνεις κι εσύ

Είναι πολύ εύκολο και θα το πετύχεις!

Η 24χρονη Hailey Baldwin Bieber είπε πως πολλές θαυμάστριές της τη ρωτούν πώς κάνει μπούκλες με ισιωτική, δηλαδή πώς μπορούν να πετύχουν τα signature κυματιστά μαλλιά της.

Τώρα, είναι πολύ εύκολο να τα αντιγράψεις και εσύ, αφού το μοντέλο δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε βήμα - βήμα τι κάνει και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να πετύχει αυτό το look.

Η Hailey Bieber έκανε baby braids στα μαλλιά- Από εμάς είναι ναι!

Quarantine χόμπι που μετατράπηκε σε μια επιτυχημένη επιχείρηση

Το μοντέλο έχει συγκεντρώσει μέσα σε δύο μήνες περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube. Αν είσαι θαυμάστριά της, έχεις επιτέλους την ευκαιρία να ακούσεις ειλικρινείς συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάει, αλλά και να μάθεις τα skincare, τα makeup και τα hair tips της.

The Hailey Bieber way για μπούκλες με ισιωτική σε μόλις 4 λεπτά

Το tutorial ξεκινάει με τη Hailey να ψεκάζει ένα σπρέι για όγκο σε φρεσκολουσμένα μαλλιά, πριν το στέγνωμα. «Μυρίζει υπέροχα!», λέει.

Αφού τα στεγνώσει με το πιστολάκι, ψεκάζει το σπρέι φορμαρίσματος και χωρίζει τα μαλλιά της στη μέση, στερεώνοντάς τα ψηλά με ένα hair clip. Στη συνέχεια, χωρίζει το κάτω μέρος σε τμήματα, περνώντας κάθε ένα με μια πρέσα.

https://www.instagram.com/p/CRpbJ7mH11G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μυστικό για το go-to wave της Hailey βρίσκεται στην κίνηση του καρπού της. Η Hailey στρέφει την πρέσα προς το πρόσωπό της και στη συνέχεια μακριά από αυτό, για να δημιουργήσει το απόλυτο beachy look.

«Η υφή των μαλλιών μου μετά το λούσιμο είναι πολύ sleek για αυτό χρειάζεται να τα ψεκάζω ενδιάμεσα με το spray φορμαρίσματος, για να τους δώσω περισσότερο κράτημα», λέει.



Το καλύτερο πράγμα στη ρουτίνα της Hailey είναι πόσο γρήγορη και απλή είναι. Αφού ψεκάσει το spray στα μαλλιά της για τελευταία φορά, προσθέτει στις ρίζες των μαλλιών ξηρό σαμπουάν, «γιατί θέλω να είναι καθαρά και φρέσκα και την επόμενη μέρα», εξηγεί. Ολοκληρώνει με λακ για ανάλαφρο κράτημα.

Όπως λέει η ίδια, αυτό είναι το χτένισμα που προτιμάει να κάνει για μια χαλαρή βραδινή έξοδο. Ποιος θα φαντάζόταν ότι το signature style της ήταν τόσο εύκολο;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved