Βάλε χρώμα! 8 color combos που θα απογειώσουν τα φθινοπωρινά σου σύνολα

Μάθε τώρα οκτώ από τους πιο απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων!

Κάθε σεζόν εμείς τα κορίτσια τρελαινόμαστε να μαθαίνουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας. Στυλ παντελονιών, tops, παπούτσια, αλλά και χρώματα μάς απασχολούν έντονα. Έλα, παραδέξου το! Κι εσύ ήδη ψάχνεις τι θα φοράς το φθινόπωρο.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσω για τα χρώματα του φθινοπώρου και για την ακρίβεια για τα πιο hot color combos που αξίζει να τολμήσεις. Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου κάτι πρώτα. Το ότι το καλοκαίρι ημερολογιακά φτάνει στο τέλος του δεν σημαίνει πως κι εσύ πρέπει να αποκλείσεις από την γκαρνταρόμπα σου τα έντονα χρώματα. Όχι! Αντ' αυτού, υιοθέτησε τους πιο τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων του φθινοπώρου, οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από τα πιο cool κορίτσια της μόδας.

7 χρωματικοί συνδυασμοί για σένα που βαρέθηκες να φοράς συνέχεια άσπρο και μαύρο

Γιατί θέλουμε χρώμα και το φθινόπωρο;

Τα color combos στα ρούχα του φετινού φθινοπώρου μας κάνουν να... ξεφύγουμε από τη μονοτονία! Τα χρώματα στα ρούχα σου αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες γυναίκες. Είναι, επίσης, μια πολύ καλή ευκαιρία να ανεβάσεις τη διάθεσή σου.

Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι το τι ταιριάζει στα δικά σου χρώματα και τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη και με αυτοπεποίθηση.



Brands που υποστηρίζουν ότι το φθινόπωρο δεν συνδέεται πλέον μόνο με το μαύρο

Ο Marc Jacobs συνδύασε ένα ροζ φόρεμα με ένα κόκκινο τζάκετ στη συλλογή του για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Επίσης, ο Οίκος Off-White απέδειξε πως μπορείς να συνδυάσεις ένα γαλάζιο πουλόβερ με μια neon πορτοκαλί τσάντα. Φυσικά, η πολύχρωμη συλλογή του Jacquemus δεν μπορεί να ξεχαστεί, ιδιαίτερα το φούξια και πορτοκαλί outfit που παρουσίασε στην πασαρέλα.

https://www.instagram.com/p/CRjV-JlAeIo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με την έκθεση χρωμάτων της Pantone στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για το 2021/2022, φέτος το φθινόπωρο θα είναι γεμάτο με απρόσμενες αποχρώσεις. Σε πείσαμε; Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι οι 8 συνδυασμοί χρωμάτων που προτείνουν οι σχεδιαστές για τη σεζόν που... έρχεται.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ninasandbech

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved