Η κόρη του Eminem σου δείχνει πώς να φορέσεις το bikini top στη βραδινή σου έξοδο

Είναι μια κούκλα!

Η κόρη του Eminem, Hailie Jade Mathers, 25 ετών, πάντα φοράει κάποιο σέξι outfit και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ίσως είναι μια από τις αγαπημένες μας.

Η κόρη του Eminem δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τον φίλο της

https://www.instagram.com/p/CSSHD20H8rP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι φόρεσε

Η Hailie έχει μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίας από το φεστιβάλ της Lollapalooza στο Σικάγο και για το τελευταίο της outfit φόρεσε ένα μαύρο bikini top με άνοιγνα στο στήθος. Συνδύασε το top με ένα ψηλοκάβαλο τζιν σορτς.



Το παραπάνω βίντεο είναι με τον καλλιτέχνη Marshmallo να κάνει την εντυπωσιακή εμφάνιση του στο Φεστιβάλ

Η κόρη του ράπερ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Instagram – στην μια κάθεται σε ένα golf cart ενώ στην άλλη είναι όρθια και ποζάρει. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια χρυσή ζώνη αλυσίδα, και ένα ωραίο ζευγάρι λευκές δερμάτινες καουμπόικες μπότες μέχρι το γόνατο. Στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε, «αυτές οι μπότες δεν ήταν φτιαγμένες για να περπατάς ... οπότε θα κάτσω εδώ για ένα λεπτό».

Άλλες εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ

Εκτός από το μαύρο μπικίνι τοπ, φόρεσε ένα ανοιχτό πράσινο halterneck bralette top που ανέδειξε τους κοιλιακούς της. Συνδύασε την μπλούζα με ένα ψηλοκάβαλο τζιν, ανοιχτά καφέ wedges, και ένα λευκό δερμάτινο πορτοφόλι.

Μερικές άλλες από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της ήταν το στενό, σκούρο τζιν της με ένα αμάνικο λευκό corset top, και τα στενά της τζιν με ένα ροζ και κίτρινο cropped τιραντάκι και sneakers.

Δες τις εμφανίσεις της παρακάτω για να πάρεις και εσύ έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hailiejade

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved