Τα έντονα φρύδια είναι τάση! 3 tips για να τα πετύχεις

Τα πλούσια, πυκνά φρύδια μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ακόμα να τα… αποκτήσεις;

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων στην ομορφιά είναι τα fluffy, πλούσια και έντονα φρύδια. Όλο και περισσότεροι Οίκοι Μόδας τα επιλέγουν για τα μοντέλα τους, ενώ και οι influencers λένε «ναι» σε αυτό το beauty trend.

Οι πιο απλοί τρόποι για να σχηματίσεις τα φρύδια σου πανεύκολα

Τα φρύδια… κάδρο του προσώπου

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα φρύδια για το πρόσωπο; Θα σου πω! Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου, είναι αυτά που το ορίζουν. Δηλαδή, αν τα φρύδια σου είναι βγαλμένα χάλια, αν είναι αραιές οι τρίχες και γενικά είναι… όλα λάθος, τότε και το πρόσωπό σου θα φαίνεται κάπως περίεργο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλό είναι να μην πειραματίζεσαι μόνη σου με την αφαίρεση τριχών, γιατί μπορεί να έχεις ατυχήματα. Εμπιστεύσου μια brow expert για να σου φτιάξει το σχήμα και μετά μια συντήρηση μπορείς να την κάνεις μόνη σου με προϊόντα μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CQEVccjD6t_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για αρχή, βέβαια, δες πώς θα τα κάνεις να δείχνουν πλούσια κι εντυπωσιακά, ώστε το βλέμμα σου να μαγνητίζει. Τι; Δεν στο είπα; Με τα σωστά φρύδια έχεις και ακόμα πιο όμορφο βλέμμα, χωρίς καν να βάψεις τα μάτια σου.

Τα tips για πλούσια φρύδια

#1 Μάκρυνε τα φρύδια σου

Είναι πολύ natural και δείχνουν πολύ κομψά τα πλούσια φρύδια. Ειδικά, όμως, αν δώσεις μια επιμήκυνση στην «ουρά» τους, στην άκρη τους δηλαδή, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Πώς θα γίνει αυτό; Θα τα τραβήξεις ελαφρώς με το μολύβι φρυδιών σου.

#2 Χτένισέ τα με ανοδική φορά

Το τέλειο trick είναι το εξής: με ένα βουρτσάκι χτένισε τα φρύδια με φορά προς τα κάτω και αμέσως μετά χτένισέ τα με ανοδική φορά. Αυτό το trick θα τα κάνει και πιο πλούσια, αλλά και πιο εντυπωσιακά.



#3 Επένδυσε στα κατάλληλα εργαλεία

Αν τα φρύδια σου δεν είναι πυκνά και έχουν κενά οι τριχούλες, χρειάζεσαι ASAP μολύβι φρυδιών και mascara φρυδιών.

Φυσικά και δεν θα σε άφηνα έτσι! Στην gallery θα βρεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για τα φρύδια σου.

Cover photo: @patrickta

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved