Creamy Blonde: Το πιο hot hair color trend του φθινοπώρου για τα ξανθά κορίτσια

Αν είσαι ξανθιά και θέλεις να κάνεις μια μικρή ανανέωση στο χρώμα σου, τόλμησε το creamy blonde!

Το ξανθό είναι έρωτας! Στο λέει αυτό μια αμετανόητη ξανθιά εδώ και οκτώ χρόνια. Το ξανθό «γράφει» ωραία στην κάμερα και τον φακό, εντυπωσιάζει αμέσως και ξεχωρίζει. Είναι το κάτι άλλο, τι να λέμε τώρα!

Δεν υπάρχει, ωστόσο, ένα ξανθό! Αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Κάθε τρεις και λίγο οι τάσεις αλλάζουν, νέα hair color trends έρχονται στο προσκήνιο κι εμείς… άλλο που δεν θέλαμε. Μια αλλαγή στα μαλλιά, άλλωστε, είναι πάντα θετική για την ψυχολογία μας.

3 DIY φυσικά conditioner μαλλιών που θα λατρέψεις

Creamy Blonde για το φθινόπωρο

Αν είσαι ξανθιά και σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή για το φθινόπωρο (ή και νωρίτερα), πες «ναι» στο Creamy Blonde. Όπως ακριβώς το λέει και το όνομά του είναι: ένα κρεμώδες ξανθό.

Είναι ένα ξανθό, που κινείται σε θερμούς και ψυχρούς τόνους του ξανθού και χαρίζει ένα πολύ λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CSWCbRYsLke/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά του, έχει αυτό το λαχταριστό κρεμ χρώμα της κρέμας και είναι ιδανικό για εκείνα τα κορίτσια που θέλουν ένα super λαμπερό ξανθό για να ανανεώσουν το hair look τους.

Πώς θα το κάνεις

Θα σου πρότεινα το Creamy Blonde να μην το τολμήσεις μόνη σου στο σπίτι. Είναι ένα χρώμακομμωτηρίου και ο πιο κατάλληλος να σου το πετύχει είναι ο κομμωτής σου.



Μισό λεπτό, όμως! Δεν θα πας έτσι απροετοίμαστη στο κομμωτήριο. Στην gallery έχω βρει δέκα παραδείγματα creamy blonde hair color trend και… προχώρα για να τα ανακαλύψεις και να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots.

Cover photo: @hairongallipoli

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved