#Stylespiration! 7 στυλιστικά tips για να... κλέψεις από τα καλοκαιρινά σύνολα της Dua Lipa

Θα βρεις όλη την έμπνευση που αναζητάς για τολμηρές εμφανίσεις!

Η Dua Lipa εκτός από υπέροχη τραγουδίστρια είναι και style icon. Φροντίζει πάντα να μας ενθουσιάζει με τα fun, πολύχρωμα και throwback σύνολά της και δε σταματά ποτέ να πειραματίζεται.

Πόσο μπροστά! Η Dua Lipa συνδύασε το πιο hot swimwear trend με το κοστούμι της- Κάν' το κι εσύ

Throwback στα 2000s

Η τραγουδίστρια προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να «επαναφέρει» τη 2000s era στο ντύσιμό της, με τη βοήθεια του εξαιρετικού στυλίστα της, Lorenzo Posocco. Αν θέλησες ποτέ να μάθεις πώς να αντιγράψεις τα καλύτερα fashion moments της αγαπημένης σου Lipa, τότε σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα. Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις μερικά tips που θα το κάνουν παιχνιδάκι!

https://www.instagram.com/p/CSRQhrfsHkR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα styling tips της Dua Lipa

Μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές εμφανίσεις της περιλαμβάνουν ένα cropped top με jeans σε animal-print τύπωμα. Επίσης, της αρέσει πολύ να συνδυάζει τα χρώματα στο outfit της με τα αξεσουάρ της – ειδικά τα παπούτσια, τις τσάντες, τα γυαλιά ηλίου, τις λεπτές ζώνες, και τα χοντρά δαχτυλίδια της.

Πραγματικά, η Dua Lipa δεν βγαίνει από το σπίτι της χωρίς να φορά έστω και ένα δαχτυλίδι. Όπως και άλλες κομψές celebrities, η Dua φοράει πολλά πολύχρωμα δαχτυλίδια για να προσθέσει μια fun πινελιά σε πολλά από τα σύνολά της.



Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να βρεις μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια που μπορείς να ενσωματώσεις και εσύ στα outfits σου.

Photos: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved