Tropical nail art! 10 σχέδια για να δοκιμάσεις κι εσύ το trend που κάνει χαμό στο Instagram

Τι, μόνο θα ονειρεύεσαι τις τροπικές παραλίες; Ας τις έχεις και πάνω στα νύχια σου!

Τα trends στα νύχια προκύπτουν κάθε σεζόν από δύο πλευρές: από τους Οίκους Μόδας και τα μανικιούρ που επιλέγουν να έχουν στα μοντέλα τους στα Fashion Weeks, αλλά και από τις nail artists που παρουσιάζουν σχέδια και τάσεις στο Instagram.

Στο Instagram, λοιπόν, αυτήν την περίοδο υπάρχει ένα nail trend που κάνει χαμό. Ποιο είναι αυτό; Το tropical nail art!

#Fruitnails: Τα φρούτα στα νύχια είναι τάση το καλοκαίρι- 10 nail art για να διαλέξεις

Tropical nail art και τρελαινόμαστε

Ήταν δυνατόν να είναι #1 trend στα νύχια αυτόν τον καιρό κάποιο άλλο σχέδιο; Αυτό το μανικιούρ είναι χρωματιστό, φωτεινό, παιχνιδιάρικο και άκρως καλοκαιρινό. Σε μεταφέρει αμέσως σε τροπικά μέρη, σε ονειρεμένες παραλίες και σε summer mood, ακόμα κι αν λιώνεις στην πόλη με τον καύσωνα.

https://www.instagram.com/p/CGkr_NrDu0c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις; Ρίξε μια ματιά στην gallery και δες 10 super duper tropical nail art που βρήκα για εσένα. «Παίξε» με neon αποχρώσεις, κάνε color blocking και ζήτησε από τη nail artist σου να… βάλει όλη της την τέχνη σε αυτό το μανικιούρ.

Ειδικά, μάλιστα, αν φεύγεις για διακοπές, το tropical nail art είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Trust me!

Τα must σχήματα νυχιών

Τρία είναι τα πιο hot σχήματα νυχιών για το 2021 και πάνω στα οποία μπορείς να κάνεις tropical nail art. Φυσικά, μιλάω για τα οβάλ, τα μυτερά και τα κοντά νύχια.



Αν θέλεις τη γνώμη μου, θα σου έλεγα να επιλέξεις ανάμεσα σε κοντά ή οβάλ νύχια. Είναι πιο βολικά στην καθημερινότητά σου και σίγουρα πολύ πιο κομψά από τα μυτερά. Άσε που με κάθε nail art δείχνουν υπέροχα!

Cover photo: @alana_reina

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved