Η Bella Hadid είναι ένα ‘90s girl living in a 2021 world και το αποδεικνύει με το co-ord σύνολό της

Το μοντέλο επαναφέρει σταθερά τις κυρίαρχες τάσεις των 90s και των 2000s!

Η Bella Hadid αγαπά το στυλ της δεκαετίας του ’90 και του 2000, και κάθε της εμφάνιση μάς θυμίζει κάτι από εκείνη την εποχή. Και με ένα πρόσφατο post της στο Instagram, μας απέδειξε αυτό που τόσο καιρό πιστεύουμε. Το μοντέλο μας ταξίδεψε πίσω στη δεκαετία του '90 με ένα floral top και μια matching midi φούστα.

7 παντελόνια της Bella Hadid που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

Το μοντέλο υιοθετεί με άνεση το ενδυματολογικό ύφος της δεκαετίας του 1990

«Ένα ωραίο δείπνο για να γιορτάσουμε την τελευταία μας δουλειά της σεζόν πριν πάμε μερικές εβδομάδες διακοπές για το καλοκαίρι!», έγραψε η Bella στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει μπροστά από έναν ιδιαίτερο τοίχο με γκράφιτι στο East Village της Νέας Υόρκης. Μy guess, αλλά μήπως είναι η τραγουδίστρια ενός ροκ συγκροτήματος της δεκαετίας του '90;



Τι φόρεσε και πώς το συνδύασε

Το σύνολό της είναι από το Λονδρέζικο label Susamusa και είναι φτιαγμένο από vintage ύφασμα του 1999. Λες και δεν είχε αρκετά στοιχεία για να μας παραπέμψει σε αυτήν την δεκαετία, η Bella έδωσε στο look της ένα twist με ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες μπότες.

https://www.instagram.com/p/CSFh-L4F_jl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άν ο καιρός στη Νέα Υόρκη ήταν λίγο πιο ζεστός, αυτές οι ψηλές μαύρες μπότες θα ήταν αφόρητες. Από την άλλη, αν ήταν πιο κρύος, αυτή η ζακέτα θα χρειαζόταν μερικά ακόμη κουμπιά για να κλείσει καλά και να πούμε... πως δεν κρυώνει. Με άλλα λόγια, μην προσπαθήσεις να αντιγράψεις αυτό το σύνολο χωρίς να τσεκάρεις πρώτα τον καιρό.

Ερωτευτήκαμε τόσο πολύ αυτό το outfit, που τώρα θέλουμε να θυμηθούμε τα καλύτερα celebrity style moments από εκείνη τη δεκαετία (και να τα αντιγράψουμε μετά).

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @bellahadid

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved