Braid mania! Η Κλέλια Ανδριολάτου με το πιο βολικό χτένισμα του καλοκαιριού-Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Η νεαρή ηθοποιός μας έδωσε #hairΙnspo για τις επόμενές μας εμφανίσεις.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια της εγχώριας showbiz. Η 25χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά "Μπρούσκο", θα επιστρέψει φέτος στις οθόνες μας. Η Κλέλια πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Ο δάσκαλος" που θα απολαμβάνουμε το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η ηθοποιός-μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram κι έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να αντλούμε έμπνευση σε θέματα μόδας και ομορφιάς από τις φωτογραφίες της. Η Κλέλια υιοθέτησε το απόλυτο, καλοκαιρινό hair look, ιδανικό για κορίτσια με μακριά μαλλιά. Ποιό είναι αυτό; Μα φυσικά οι πλεξούδες!

Είναι με διαφορά το καλύτερο χτένισμα για την παραλία αφού κρατούν σταθερά τα μαλλιά και αποφεύγεται έτσι το μπέρδεμα στις άκρες. Μπορείς να δοκιμάσεις τις κλασικές πλεξούδες ή τις παραλλαγές τους (dutch braids, boxer braids κ.ά).

Έτοιμη για παραλία; 6 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Πώς θα αντιγράψεις το χτένισμα της Κλέλιας

Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και χώρισέ τα σε δύο ίσα μέρη. Χώρισε στα 3 και πλέξε τις τούφες μεταξύ τους. Δέσε καλά την άκρη με ένα λαστιχάκι. Επανάλαβε το ίδιο και στα υπόλοιπα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CR--ilpjAKe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4 εύκολα χτενίσματα που θα φτιάξεις σε 5 λεπτά

Στο βίντεο που ακολουθεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες.



Πηγή φωτογραφιών: @klelia_andriolatou

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικά ακόμη χτενίσματα με πλεξούδες για να πάρεις ιδέες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved