Denim on denim: Κάν' το όπως η Gigi Hadid και υιοθέτησε την πιο hot τάση όλων των εποχών

Φόρεσέ το και εσύ τις βραδιές στο νησί όταν κάνει ψύχρα!

Το denim μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο σε διαφορετικές εκδοχές. Σίγουρα κι εσύ έχεις το αγαπημένο σου φαρδύ τζιν για τον χειμώνα, τη ‘90s τζιν φούστα σου για το καλοκαίρι, και το τζιν τζάκετ σου για το φθινόπωρο. Για τις πιο ζεστές μέρες, λογικά φοράς μόνο το denim shorts ή τη φούστα σου, καθώς η εκδοχή του παντελονιού ή του jacket δεν ενδείκνυται. Ναι, αυτό ισχύει για τις περισσότερες, αλλά όχι για την Gigi Hadid.

Μην πετάξεις το παλιό σου τζιν: Μπορείς να φτιάξεις 4 καινούργια

Πώς το φόρεσε;

Η Hadid φόρεσε ένα denim-on-denim outfit στα μέσα του καλοκαιριού, αποδεικνύοντας ότι μπορεί κανείς να φορέσει αυτό το outfit ακόμα και τις ζεστές μέρες. Το σύνολό της αποτελούταν από ένα oversized πουκάμισο από τη συλλογή H&M x Brock Collection συνδυασμένο με shorts, αθλητικό μποτάκι και ψηλές κάλτσες.

Εάν σου φαίνεται παράξενο που το μοντέλο επέλεξε αυτό το outfit αντί για ένα αεράτο floral φόρεμα για μια βόλτα στην Νέα Υόρκη, πρέπει να θυμηθείς πως είναι μεγάλη φαν των τζιν. (Γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της πριν από δύο χρόνια με ένα all-denim dress code).

Είναι ένα από τα staples της και το πουκάμισο συγκεκριμένα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αρκεί να το φορέσεις έξυπνα. Πώς γίνεται αυτό;

Denim πουκάμισο και το καλοκαίρι

Μπορείς απλά να ξεκουμπώσεις το πουκάμισό σου και να το δέσεις γύρω από τη μέση σου όταν έχει πολλή ζέστη. Όταν... το βραδάκι,όμως, βάλει λίγη ψύχρα, το έχεις και το ρίχνεις από πάνω σου. Τουλάχιστον αυτό φανταζόμαστε ότι έκανε η Gigi Hadid.

Το μοντέλο απέδειξε, επίσης, ότι δεν χρειάζεται να φοράς denim κομμάτια στις ίδιες αποχρώσεις – το πουκάμισό της ήταν πιο σκούρο από το σορτσάκι της – για να είσαι cool.



Η καθεμία μπορεί πολύ εύκολα να αντιγράψει το σύνολο της Hadid, χρησιμοποιώντας τα ίδια κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της. Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερα denim-on-denim σύνολα!

Cover photo: @gigihadid

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved