Boxer braids: Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει βήμα-βήμα το πιο hot καλοκαιρινό χτένισμα

Το πιο hot hair trend που μπορείς να αντιγράψεις σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο όμορφες και γλυκιές παρουσίες της Ελληνικής showbiz αλλά και του Instagram. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι πολύ ενεργή στα social media κι εμείς έχουμε κάθε λόγο να χαρούμε γι' αυτό. H "Dutchess" μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθούς της μυστικά ομορφιάς-style και όταν το κάνει εμείς απλά τρέχουμε για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.



Έτοιμη για παραλία; 6 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

https://www.instagram.com/p/CR6cqFlgpWR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τι λες; Σου αρέσει; Άσε μια καρδιά αν ερωτεύτηκες αυτό το χτένισμα όσο εγώ», έγραψε η αγαπημένη μας Δούκισσα κι εγώ ψάχνω ήδη χτένα για να το αντιγράψω.

Πώς θα κάνεις τα boxer braids

boxer braids

Γι' αυτόν, λοιπόν, τον λόγο ένα χτένισμα που συγκρατεί τα μαλλιά είναι ιδανικό για τις ώρες στην παραλία, τις βόλτες στο νησί ακόμη και για μια βραδινή σου έξοδο. Εδώ έρχονται τα boxer braids, οι ιδιαίτερες αυτές πλεξούδες στα μαλλιά που μας θυμίζουν λίγο την λατρεμένη Λάρα Κροφτ.

Ξεκίνησε χτενίζοντας πολύ καλά τα μαλλιά σου για να μην υπάρχουν κόμποι. Κάνε μια χωρίστρα στη μέση ή ελαφρώς στο πλάι, πρώτα το επάνω μέρος και στη συνέχεια το πίσω. Έπειτα πιάσε με ένα κοκκαλάκι την πλευρά των μαλλιών που θα πλέξεις δεύτερη. Ψέκασε τα μαλλιά της πλευράς που θα ξεκινήσεις με μια ελαφριά λακ ή λίγο νερό. Με αυτό τον τρόπο θα διευκολύνεις το πλέξιμο και θα τιθασεύσεις τα μαλλιά. Ξεκίνησε πιάνοντας μια μικρή τούφα από τα μαλλιά στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Χτένισέ τη καλά και χώρισέ τη σε τρία ίσα μέρη.

4 εύκολα χτενίσματα που θα φτιάξεις σε 5 λεπτά

Έχοντας, λοιπόν, χωρίσει τις τρεις τούφες, φέρε την αριστερή τούφα κάτω από τη μεσαία και στη συνέχεια τη δεξιά κάτω από τη νέα μεσαία. Εμπλούτισε τώρα την αριστερή τούφα με λίγα μαλλιά και φέρτην κάτω από τη μεσαία. Κάνε το ίδιο και με τη δεξιά τούφα. Συηνέχισε με τον ίδιο τρόπο το πλέξιμο προχωρώντας προς τα πίσω. Αν χρειαστεί να χτενίσεις λίγο τις φύτρες, χτενίστε τις με μια βούρτσα.

Φρόντισε να κάνεις σφιχτό το δέσιμο της πλεξούδας για να μη χαλάσουν εύκολα οι boxer πλεξούδες σας. Μόλις φτάσεις στο ύψος του σβέρκου, φέρε τα μαλλιά μπροστά, συνέχισε το πλέξιμο μέχρι τις άκρες και ασφάλισε με ένα λαστιχάκι. Για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πλουσιότερα και να έχουν περισσότερο όγκο, απλά άνοιξε λίγο την πλεξούδα τραβώντας την προσεκτικά δεξιά και αριστερά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί για να σου λυθεί κάθε απορία σχετικά με το πώς θα φτιάξεις το συγκεκριμένο χτένισμα.



Καλή επιτυχία, girl!

Πηγή κεντρικής: @dutchesss_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved