Again and again! Η Zendaya λατρεύει τα ράστα μαλλιά και τα έκανε ξανά

Έχει γίνει το αγαπημένο της hairstyle!

Από τη μέρα που ξέσπασε η πανδημία του Covid-19 όλο και περισσότερες stars ξεκίνησαν να αλλάζουν τα μαλλιά τους. Ίσως αυτός να ήταν ένας τρόπος να ξεφύγουν από τις δυσάρεστες ειδήσεις που άκουγαν καθημερινά ή απλά ήθελαν να ανανεωθούν; Κανένας δεν ξέρει!

Πάντως αυτό το… trend συνεχίζεται και ενάμιση χρόνο μετά με τη Zendaya αυτήν τη φορά να αφήνει πίσω της τα ίσια μαλλιά της και να κάνει ράστα.

Zendaya: Έβαλε το φόρεμα της Βeyoncé 18 χρόνια μετά

Με ράστα η Zendaya

Με δύο Insta Stories η Zendaya αποφάσισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως άλλαξε hair look και πλέον έχει ράστα.

Όπως θα δεις στην gallery η αλλαγή της είναι άκρως ανατρεπτική και της ταιριάζει πάρα πολύ.

https://www.instagram.com/p/CQpklARrwsg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νεαρή ηθοποιός δεν αποκάλυψε, ωστόσο, αν άλλαξε μαλλιά για χάρη κάποιας ταινίας που ετοιμάζει ή αν ήταν προσωπική της επιλογή.

Το αγαπημένο της hairstyle

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 24χρονη ηθοποιός κάνει ράστα τα μαλλιά της. Η Zendaya φαίνεται πως αγαπάει πολύ αυτό το hairstyle και γι’ αυτό, άλλωστε, το είχε λανσάρει και στην εμφάνισή της στα Critics’ Choice Awards του Ιανουαρίου του 2020.



Μετά από οκτώ μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020, η Zendaya έκανε και πάλι αυτά τα 90’s κοτσιδάκια στα μαλλιά της, ενώ και τώρα γύρισε… στο λατρεμένο της χτένισμα. Δες photos στην παρακάτω gallery!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved